Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommarjobba på heltid med datorer i Rosersberg!

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en lagspelare med intresse för datorer och IT? För kunds räkning söker vi nu snabblärda lagermedarbetare för uppdrag för sommaren.

Information om uppdraget:

Vår kund är ett välkänt växande bolag som är verksamma inom IT. Under sommaren arbetar vår kund med att starta upp skoldatorer inför kommande terminsstart. Arbetet kommer att innebära mycket noggrannhet och öga för detaljer. Du kommer att arbeta med att starta upp nya datorer, registrera hemsidor, mailadresser och program specifika för enskilda skolor. I arbetet kommer du att arbeta med tydliga instruktioner för orderspecifikationer. I din tjänst kommer du att få mycket stöttning av teamledare på plats. Arbetet innebär en stor prioritering av kvalitet och ett öga för detaljer.

Arbetet innebär en konsultanställning via StudentConsulting. Uppdraget kommer att starta vecka 27. Arbetstiderna är på heltid mellan måndag och fredag kl. 08-17. Möjlighet till extrajobb efter sommaren kan även finnas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en stor lagkänsla och är en stark lagspelare. Vi ser gärna att du har ett IT-intresse och är snabblärd. Du ska vara en person som värdesätter kvalitet i ditt arbete. Har du truckkort är det även meriterande.

I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet. Låter tjänsten intressant för dig, sök gärna redan idag!

Sökord: Rosersberg, Sommarjobb, Lager

Sökord: Rosersberg, Sommarjobb, Lager
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com