Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Kontorsadministratör på deltid 50% till Qvalia!

Publiceringsdatum
01 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi på Qvalia är i frontlinjen för att revolutionera finansiella processer genom banbrytande teknologi och innovation. Vi letar efter en kontorsadministratör på 50% som inte bara kommer att upprätthålla vår dagliga verksamhet, utan även vara en nyckelspelare för hela organisationen.

Din nya roll
Som kontorsadministratör kommer du befinna dig på vårt kontor i Stockholm. Dina dagar kommer vara fyllda med varierande uppgifter, allt från att sköta driften av kontoret till att stötta dina kollegor med diverse administrativa arbetsuppgifter. Ditt arbete gör det möjligt för dina kollegor att prestera på topp. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Ansvara för växeltelefonen.
- Ansvara för taggar/nycklar på kontoret.
- Lättare ekonomi/admin-uppgifter.
- Ansvara för beställningar av kontorsmaterial, matinköp och eventuella julklappar.
- Hjälpa till att anordna diverse företagsevenemang.

Personprofil
- Du är en mästare på multitasking och älskar ordning och reda.
- Du är prestigelös och besitter en naturlig förmåga att kommunicera.
- Du är flytande i svenska och engelska och behärskar vanligt förekommande kontorsprogram.
- Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter är meriterande, men din inställning och motivation väger tungt.

Övrigt
Sart: Omgående.
Omfattning: Måndag-fredag 50%.
Plats: Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Qvalia är ett företag som specialiserar sig på att automatisera och effektivisera finansiella processer för företag och organisationer. De erbjuder lösningar för att hantera och optimera allt från fakturahantering och betalningsprocesser till finansiell analys och uppföljning. Genom att använda sig av avancerad teknik som artificiell intelligens och automatisering, hjälper Qvalia sina kunder att minska kostnader, förbättra noggrannheten i finansiell rapportering och öka transparensen i ekonomiska transaktioner.
Qvalia kan även bistå med tjänster som fakturavalidering och återvinning av felaktiga betalningar, vilket bidrar till att kunderna kan återfå kapital som annars hade gått förlorat. Deras verktyg och tjänster är designade för att förbättra och förenkla finansiella operationer, vilket i sin tur kan hjälpa företag att fokusera mer på sin kärnverksamhet och strategiska mål.

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.