Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes till bemanningspool för Coor som receptionist!

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för att leverera hög service och har ett genuint intresse för att hjälpa människor? Gillar du att arbeta flexibelt och har enkelt för att anpassa dig till olika tider och miljöer?

Information om uppdraget:

Vi letar efter drivna och engagerade receptionister för bemanningspool med avropsavtal. Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt för verksamheten och ansvara för att skapa en välkomnande och professionell atmosfär. Tjänsten är ambulerande och arbetsuppgifterna är varierande beroende på slutkundens behov.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som receptionist kommer bland annat innebära:

- Ta emot och dirigera besökare
- Assistera med administrativa uppgifter och koordinera möten
- Säkerställa ordning och reda i receptionsområdet
- Erbjuda högkvalitativ service till både interna och externa kunder

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar tillsammans med Coor ute hos deras slutkunder. Du behöver kunna vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan och då tjänsten är en avropstjänst innebär detta att du kan bli inringd för arbete samma dag baserat på kundens behov.

Arbetstiderna baseras på slutkundens arbetstider vilket normalt är pass på vardagar mellan 7-18, kan du vara tillgänglig även på helger är det meriterande då det kan förekomma. Du utgår från kundens kontor som ligger varierar mellan centrala, norra och södra Stockholm.

Tjänsten förväntas starta upp omgående och är ett långsiktigt behov.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du genomför testet ”arbetsrelaterat beteendetest” på din profil samt att du besitter följande:

- Intyg på pågående eftergymnasial utbildning om minst 50% eller en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, som sträcker sig minst ett år framåt
- Avklarad gymnasieutbildning
- Utmärkt kommunikationsförmåga och serviceinriktad attityd
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift
- Förmåga att arbeta självständigt och i ett team
- Grundläggande kunskaper i Office-program och telefonväxel

Övrigt förekommande i processen kan innebära utdrag ur belastningsregister.

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna en ny receptionist!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com