Hoppa till innehåll
Miva Montage AB logotyp

Teknisk Projektledare till Miva Montage AB, Stockholm

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Motiveras du av att få driva hela processen från ax till limpa? Gillar du dessutom att leda i förändring och vill vara med att bygga framtidens VA-anläggningar? Nu söker vi en Teknisk Projektledare inom industrirör till Stockholm. På Miva Montage blir du del av ett företag i stark tillväxt och en företagskultur med stort utrymme för utveckling och entreprenörskap!

Om tjänsten

Som Projektledare kommer du att ha en viktig roll för framtida utveckling. Företaget är nu inne i en förändringsfas med flera projekt som ställer höga krav på vår organisation och bemanning.

Rollen som Projektledare på Miva Montage innebär att du ansvarar för projekt från planering till leverans. Här arbetar du med affärsutveckling, driver kontakten med kunder samt ansvarar för tidplan, ekonomi och uppföljning av projekten.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Att ansvara för resultat och utförande av projekt
  • Ta fram tekniska lösningar
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
Som Projektledare hos Miva Montage får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Företagskulturen präglas av samarbete, öppet klimat och tillit till varandra. Här bidrar du och dina kollegor aktivt till den goda sammanhållningen.

Tjänsten är placerad i Upplands Väsby och du rapporterar löpande till VD. Viss flexibilitet för hemarbete finns.

Är det här du?

För att lyckas i den här rollen behöver du motiveras av att arbeta från ax till limpa. Du är en driven och öppen person som har ett intresse för projektledning och tycker om att motivera och leda andra. I den här rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, ett ekonomiskt intresse och en god administrativ förmåga. Vidare ser vi att du är kommunikativ samt lyhörd då du kommer att ansvara för många kontaktytor både inom och utanför organisationen. 

För att du ska passa för tjänsten ser vi att du har erfarenhet från rörinstallationer inom industrin eller motsvarande bakgrund inom VA. Vi ser att du har ett intresse för att leda andra och har goda erfarenhet från roller som Projektledare. B-körkort är ett krav för tjänsten, likaså goda kunskaper i svenska och engelska.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Miva Montage med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427 eller Mikaela Hansson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: projektledare, projektledning, projektgrupp, teamlead, industri, processindustri, svets, svetsteknik, mekaniskt underhåll, konstruktionschef, oljerör
Miva Montage AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren