Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Handledare för sommarungdomar

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Har du ett intresse för ungdomar och utemiljöer, titta hit!

Vi söker nu Dig som vill arbeta hos Peab Drift och Underhåll i Stockholm i sommar som handledare för våra sommarungdomar mellan mitten av juni till i mitten av augusti.

Som handledare för sommarungdomar hos oss kommer du att jobba med att ta hand om och handleda de sommarungdomar som jobbar hos oss. Arbetsuppgifterna varierar mellan renhållning i våra parker, ogräsrensning och för din del blir det att visa och handleda ungdomarna i detta. Vi arbetar mot Stadsdelsnämnderna och Trafikkontoret. Vi tror att du är en person som är social, stabil, har ett intresse för utemiljöer samt på något sätt har erfarenhet av att jobba med ungdomar. Krav är B-körkort, då mycket av arbetet kräver att man tar sig fram med våra bilar.

Intresserad? Sök via länken, presentera dig genom bifogat CV och personligt brev. Tjänsterna tillsätts löpande! Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Osihn på telefonnummer: 070-779 42 56 eller via e-post: maria.osihn@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.