Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Säljare till Systecon // Stockholm

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Vill du dra nytta av din breda kunskap och erfarenhet inom försäljning och affärsnytta? Vill du axla en nyckelroll på ett världsledande bolag som utvecklar och säljer programvaror och tjänster med fokus på Life Cycle Management och kostnadseffektivitet? Välkommen att göra skillnad hos oss på Systecon!

Om rollen:
Här väntar möjligheten för dig att ta fullt ägandeskap för affärsutveckling och försäljning av vår egenutvecklade och världsledande programvarusvit Opus Suite. Från pipe till genomförda affärer, kommer du få nyttja din expertis inom försäljning för att utveckla både nya och existerande kundkonton. Detta samtidigt som du bygger relationer i samarbete med representanter och dotterbolag, och genom löpande kontakt med prospekt och kunder inom ledande organisationer i branscher, så som försvar, järnväg och energi. För att ge dig en så bra start som möjligt, erbjuder vi dig en gedigen onboarding så att du har all information du behöver för att på bästa sätt skapa intresse för Systecon och våra system på marknader runt om i världen. Längre internationella resor förekommer i din tjänst.

Dina huvudsakliga uppgifter:
 • Vägleda våra kunder i att fatta långsiktigt hållbara beslut genom att driva olika säljaktiviteter så som presentationer, offertgenerering, och förhandling.
 • Kartlägga nya potentiella kunder och genom identifiering av stakeholders och tillämpning av use case utveckla kvalificerade leads på flera geografiska marknader.
 • Samarbeta tätt med våra mjukvaruspecialister samt kollegor på våra kontor runt om i världen.

Din profil:

 • Eftergymnasial utbildning, gärna civilingenjörsexamen.
 • Ett par års erfarenhet av försäljning och vana vid att hantera långa säljcyklar, flera kontaktytor och stora projekt.
 • Erfarenhet av Life Cycle Management, Integrated Logistic Support/Integrated Product Support, gärna inom försvar och eller annan offentlig verksamhet.
 • Flytande engelska i tal och skrift.

Meriterande om du även har:

 • Tidigare erfarenhet av försäljning av programvara/mjukvara, gärna mot myndigheter och stora organisationer.
 • Kunskap inom Life Cycle Management, Integrated Logistic Support/Integrated Product Support , meriterande med tidigare erfarenhet av Opus Suite
 • Kännedom och tidigare erfarenhet av Försvarssektorn.
 • Kunskap i ytterligare språk förutom engelska.

Vad vi erbjuder:

 • Ett spännande, varierande och lärorikt arbetsliv
 • En öppen och välkomnande miljö i ett kunskapsföretag med många decenniers historia och erfarenhet
 • Stor personlig frihet att ta egna initiativ och själv styra din tid
 • Möjligheten att bidra på vår spännande tillväxtresa med internationell närvaro

Om oss:

Vi på Systecon brinner för att hjälpa våra kunder världen över att fatta långsiktigt hållbara beslut. Genom vår egenutvecklade och världsledande programvarusvit Opus Suite skapar vi effektivare drift och underhåll för ledande organisationer inom branscher som försvar, järnväg och energi. Vår styrka ligger i korta beslutsvägar och den fantastiska gemenskap som genomsyrar vårt företag. Vi hjälper varandra och kan stoltsera med en gedigen kunskapsbas och omfattande erfarenhet. Vi som jobbar här har olika bakgrund, ålder och utbildning men vi har också något gemensamt: vi drivs av utveckling och brinner för att vara med och bidra till samhällsnyttan. För att lyckas krävs avancerade metoder, kraftfulla verktyg - och framför allt rätt personer. Vill du följa med på resan? Skicka in din ansökan redan idag!


START
: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm/Hybrid

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren