Hoppa till innehåll
Multivac AB logotyp

Account Manager

Ansök nu

Account Manager / Technical Sales Engineer

Vill du arbeta med ett ledande varumärke och produkter i världsklass? I rollen som Account Manager / Technical Sales Engineer säljer du tekniska förpacknings- och automationslösningar till kunder inom segmentet livsmedel. Är du en driven säljare med tekniskt intresse och har erfarenhet inom livsmedelsbranschen så är detta helt rätt tjänst för dig! 

Multivac är en världsledande leverantör av förpacknings- och automationslösningar för alla sorters livsmedel samt pharma-, medical- och industriprodukter. Multivac har fördelarna av att vara ett mindre företag med stabiliteten och resurserna av ett stort företag, då de ingår i en global koncern. 

Vi erbjuder
På Multivac får du arbeta i en platt organisation bestående av 40 skickliga kollegor som ställer upp för varandra. Multivac vill se dig utvecklas och växa, och för dem är det viktigt att du som anställd känner att du får den utveckling och kompetens som du behöver. Du får därför en gedigen introduktion till både produkter och organisation.

Vad säger Stefan Karlsson, försäljningschef, om hur det är att jobba på Multivac?

"Jag valde att jobba på Multivac på grund av deras välrenommerade status och goda referenser i branschen. Vår framtidsvision är att bli en "one stop shop" för våra kunder.

För medarbetarnas trivsel månar vi om att alla mår bra, med god företagshälsovård, friskvård, utmärkt arbetsmiljö etc. Fördelarna med att jobba här inkluderar trygghet som en del av en stor familjekoncern, en familjär känsla trots storleken och varierande arbetsdagar. Vi är en attraktiv arbetsplats med resurser för att ligga i framkant och ständig utveckling, både internt och med partners. För att trivas här behöver man vara självständig med ett starkt driv och passion för försäljning samt en god känsla för livsmedelsindustrin."

Arbetsuppgifter
I rollen som teknisk Account Manager / Technical Sales Engineer kommer du att arbeta med teknisk försäljning av förpackningsmaskiner, processutrustning och automationslösningar. Arbetet innebär både nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kunder, främst mot kunder inom livsmedel. Du driver själv säljaktiviteter och presenterar tekniska lösningar som passar kundernas individuella behov bäst. Du driver också försäljningen av förbrukningsmaterial och eftermarknadstjänster. 

Vår tekniska projektgrupp stöttar med teknisk kompetens och lösningar samt hjälper till att driva befintliga projekt vidare i processen.

  • Arbeta med att identifiera möjliga leads och kundprojekt
  • Försäljning av förpackningsmaskiner, processutrustning, automationslösningar och förbrukningsvaror
  • Bidra till stödjande försäljningsaktiviteter på marknaden t.ex. genom att delta i mässor och events
  • Rådgivning kring finansieringslösningar
  • Samla kunskap om marknaden och kommunicera till resten av företaget

Vi har kunder i hela Sverige. Du utgår från vårt svenska huvudkontor i Lund, alternativt utgår du hemifrån beroende på bostadsort. Rollen innebär en del resor och övernattningar då du spenderar en stor del av din arbetstid ute hos kunder. Du rapporterar du till försäljningschef Stefan Karlsson. 

Vad tycker Filip Hermansson, teknisk säljare, om livet på Multivac?

"Anledningen till att jag hamnade på Multivac 2016 var att jag lockades av att jobba med många olika maskintyper och automationslösningar under ett starkt varumärke. De största fördelarna är att vi har stor möjlighet att planera vår egen tid, och svarar för vårt eget resultat.

Det är ett omväxlande och spännande jobb, vi jobbar oftast med olika projekt parallellt och har mycket kontakt med kunder och olika produktexperter inom koncernen. Stämningen är god och vi är en ganska tajt säljgrupp som hjälper och stöttar varandra."

Din profil
Som person tror vi att du är driven, engagerad och tycker det är roligt att arbeta mot mål samt att skapa relationer. Det är viktigt att du är nyfiken och drivs av att lära känna dina kunder och deras behov.

Du som söker rollen som Account Manager / Technical Sales Engineer har en hög teknisk kompetens och insikt i kundernas utmaningar inom livsmedel. Du har en god förståelse för kundsegmentet inom livsmedel där långa processer är vanligt förekommande. Du bör ha en solid bakgrund av försäljning, förståelse för produktionsteknik och för livsmedelsbranschen. 

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning samt erfarenhet av försäljning mot livsmedelsbranschen är meriterande
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Multivac
Sedan 1961 har den tyska koncernen Multivac levererat förpackningsmaskiner och automationslösningar till kunder världen över. Koncernen är branschledande när det kommer till den tekniska utvecklingen av förpackningsmaskiner och automationslösningar för livsmedels- och pharma-/medicalindustrin. De är en globalt ledande tillverkare av integrerade förpackningslösningar. Förutom tillverkning av förpackningsmaskiner ligger deras fokus även på lösningar för skivning, märkning och etikettering samt för kvalitetsinspektion och handhavande av produkter. Deras ställning på marknaden bygger på innovativ spjutspetsteknik, en omfattande produktportfölj samt mångårig expertis och erfarenhet. Deras kunder drar nytta av deras grundliga process- och automationskunskaper samt deras närhet till kunderna.

Multivac AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup