Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

BUSINESS MANAGER TILL NEXER TECH TALENT

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du passionerad för försäljning och vill vara en del av ett framåttänkande företag som strävar efter att skapa en bättre framtid? Då är detta möjligheten för dig! Hos oss får du chansen att arbeta i en dynamisk och innovativ miljö där ditt arbete verkligen gör skillnad. Vi erbjuder en spännande roll med stora möjligheter till personlig utveckling, karriärmöjligheter och att vara en nyckelspelare i vår tillväxtresa inom techbranschen. Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Välkommen med din ansökan!

Din vardag
Nexer Tech Talent är inte bara ett konsultbolag - vi är drivkraften bakom morgondagens techstjärnor. Med fokus på att hitta och utveckla framtidens talanger inom tech hjälper vi våra kunder att framtidssäkra kompetens genom skräddarsydda talangprogram. Vår framgång bygger på att vi sammanför rätt talanger med rätt företag. Vi erbjuder våra konsulter en flygande start på sina karriärer genom stöd och utbildning, vilket driver både innovation och tillväxt för våra kunder.

Som Business Manager hos oss får du en nyckelroll i att driva vår expansion. Tillsammans med ett engagerat team arbetar ni för att skapa Sveriges nöjdaste kandidater, kunder och konsulter.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Aktivt bearbeta marknaden och sälja Nexer Tech Talents tjänster till nya och befintliga kunder
  • Identifiera nya affärsmöjligheter och potentiella kunder samt bidra till deras digitala transformation genom att erbjuda rätt kompetens
  • Utveckla långsiktiga kundrelationer för att säkerställa tillväxt och kundnöjdhet
För rätt person finns det möjlighet att från start ta över och arbeta med befintliga kunder.
    VEM ÄR DU?
    Hos Nexer Tech Talent tror vi att din framgång inte enbart beror på dina tidigare erfarenheter från studier eller arbete. Det som verkligen gör skillnad är din passion för att skapa resultat, din entreprenörsanda, ihärdighet och din förmåga att bygga starka relationer. Du trivs i en dynamisk och målinriktad miljö där innovation och kundfokus står i centrum.

    Du har en stor social förmåga och tycker om att bygga nätverk både internt och externt, vilket gör dig framgångsrik i din roll. För att lyckas hos oss behöver du också ha en god planeringsförmåga, trivas i en miljö av högt tempo och snabbt kunna omvandla ny information till kreativa lösningar. Vårt team kännetecknas av en stark sammanhållning och en företagskultur som präglas av passion och handlingskraft - vi älskar det vi gör och vi får saker gjorda!

    VILL DU VETA MER?
    Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. I den här rekrytering samarbetar Nexer Tech Talent med Nexer Recruit. Vid frågor är du välkommen att kontakta Johanna Värmfors på +46 730 821 230 alt. johanna.varmfors@nexergroup.com eller Olivia Simonsson på +46735029819 alt. olivia.simonsson@nexergroup.com

    Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

    Om nexer tech talent
    Nexer Tech Talent är specialiserade på att ge nyexaminerade techtalanger en ultimat start på karriären genom talangprogram. Vi matchar talangers unika kompetens, personlighet och potential med ett uppdrag hos ett av Sveriges främsta bolag. Uppdraget varvas med en gedigen utbildning, mentorskap och sociala aktiviteter. Vi ger techtalanger en ultimat övergång mellan studier och arbetsliv och en brant utvecklingskurva mot en lovande framtid. Vi är en del av Nexer Group - ett techbolag med djupa rötter i svenskt entreprenörskap och innovation. Tillsammans är vi över 4500 medarbetare i 14 länder som i mer än 35 år hjälpt våra kunder att ligga steget före både strategiskt, teknologiskt och kommunikativt. Här kan du läsa mer om Nexer Tech Talent.
    Nexer Recruit logotyp
    Sök jobbet
    Ansök senast
    03 november 2024 (55 dagar kvar)
    Ansök nu

    Om arbetsgivaren

    Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.