Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Key Account Manager till Jurek

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sara Molin
Telefon
Ansök nu
Till vårt härliga kontor på Stureplan i Stockholm söker vi en driven senior Key Account Manager med tidigare erfarenhet från upphandling, implementering och försäljning av större ramavtal.

En unik möjlighet har därmed öppnat sig på Jurek, då det för rätt person nu finns en väl upparbetad kundportfölj att ta över och utveckla till nya höjder. I denna portfölj finns flera av Jureks viktigaste kunder och ramavtal med några av Stockholms och Sveriges mest attraktiva och välrenommerade bolag. Detta är därför en nyckelrekrytering för oss och vi söker dig som vill följa med oss på en riktig tillväxtresa!

Kanske har du lärt känna vår entreprenörsdrivna VD och grundare Shervin Razani i Draknästet? Då kan du räkna med att det blir precis samma fart, fläkt och glädje hos oss på Jurek! Är du en person med grym social kompetens och som drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer? Trivs du dessutom i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld entreprenöriell arbetsmiljö? Då vill vi ha med dig på resan!

Arbetsbeskrivning

I rollen som senior Key Account Manager på Jurek kommer du sälja kvalificerade rekryterings - och bemanningstjänster till större företag och organisationer. Du ansvarar för din egen kundstock med en individuell budget och tillväxtmål. Utöver att vinna förtroendet hos nya större, gärna nationella kunder, kommer du att få ta över en befintlig portfölj med våra större nyckelkunder. Vi söker därför dig som har tidigare erfarenhet av rollen och som nu vill ta ett kliv i karriären, och därmed vara med och bidra till Jureks utveckling. Din roll som KAM innebär att du är ytterst ansvarig för ramavtalen i portföljen men har alltid ett projektteam till ditt förfogande i samtliga led. Vårt arbetssätt präglas av ett nära samarbete med BID-teamet, konsultcheferna samt rekryteringskonsulterna då vi tillsammans bildar oslagbara team.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av B2B-försäljning inom rekryterings- och bemanningsbranschen, med erfarenhet av upphandlingar och ramavtal. Du är strukturerad, självgående och har en hög social kompetens. Du älskar att arbeta med människor och har ett starkt affärsintresse. Du tar ansvar för ditt arbete, är lösningsorienterad och trivs i en föränderlig miljö.

Vi ser gärna att du:
  • Har en stor egen drivkraft och arbetar långsiktigt och strukturerat.
  • Är framgångsrik i privata upphandlingar, förhandlingar och dialoger med ledningsgrupper i större bolag.
  • Älskar att använda ditt nätverk såväl som telefonen för att kontakta nya och befintliga kunder.
  • Är en teamplayer som alltid tänker på företagets bästa.
  • Arbetar målmedvetet mot högt uppsatta mål.
  • Gillar utmaningar och trivs i en snabbföränderlig och entreprenöriell miljö.
  • Har en relevant eftergymnasial utbildning.
  • Är van vid att arbeta strukturerat i CRM-system och med Office-paketet.
Du erbjuds:

Vi erbjuder ett mycket stimulerande KAM-jobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa säljteam. Vi präglas av en inkluderande företagskultur som formas av driv, kvalitet, engagemang, kundfokus och inte minst samarbete och arbetsglädje. Tack vare en väl utformad onboarding samt vår framgångsmodell "Jurek way of selling" kommer du både få kunskap och verktyg för att snabbt komma in i rollen. Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö i en koncern med stark entreprenörsanda och inte minst sitta på ett av Stockholms finaste kontor på Biblioteksgatan 11 ett stenkast från Stureplan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Sofia Fridell på sofia.fridell@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek AB har blivit gasellföretag 6 år i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt team med en Senior Account Manager till vårt kontor i Stockholm. Du rapporterar till Försäljningschef.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi är idag ca 60 medarbetare internt och har 250 konsulter.

Bli en del av Jurek och var med och driv vår framgångssaga vidare!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.