Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Presales agents till Fortum // Stockholm

Sista ansökningsdag
18 oktober 2024 (52 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Vill du ta första steget på resan mot din framtida säljkarriär? Just nu söker vi flera mötesbokare med hög energi, självledarskap och glimten i ögat! Intresserad? Gör dig redo att växa, utvecklas och bidra till vår framgång på ett av Sveriges ledande energibolag!

Om rollen
Som presales agent kommer du agera första kontakt för våra företagskunder genom att representera Fortum och vår produktportfölj. Dina huvudsakliga uppgifter består av att generera nya, kvalitativa leads till våra säljare genom att kontakta och boka in möten. När du inte bearbetar samtalslistor, tar du hand om uppföljningen av våra kunder och andra administrativa uppgifter via mail. Här blir en del av ett sammansvetsat team bestående av både mötesbokare och säljare som du samarbetar tätt med. Tillsammans jobbar ni för att göra Fortum till Sveriges ledande energibolag och erbjuda bästa möjliga kundupplevelse. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare får en så bra start som möjligt. Därför får du bland annat en utförlig onboarding i samband med uppstart. Vi erbjuder dig även en unik säljutbildning där du har möjlighet att bli certifierad säljare och ta nästa steg inom vår snabbväxande och miljöinriktade organisation.

Om dig:
Den här rollen passar dig som har ett stort intresse för relationsskapande försäljning och vill utvecklas inom området. Du är en utåtriktad, ambitiös person som motiveras av uppsatta mål och är trygg att prata i telefon. Du är flytande i svenska och möjligtvis har du även tidigare erfarenhet av sälj-eller serviceyrken som kan hjälpa dig att enklare komma in i rollen som mötesbokare. Till sist trivs du i en miljö där vi uppmuntrar och peppar varandra.

Detta är en konsulttjänst via Oddwork med goda chanser att anställas av Fortum efter 6 månader.

Om oss
Fortum är ett av Sveriges ledande energibolag och tredje största producent av koldioxidfri el i Europa. Vi erbjuder våra kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfallshantering. Våra värderingar; nyfikenhet, ansvarstagande, integritet och respekt är grunden för alla våra aktiviteter. Som medarbetare hos oss blir du coachad och uppmuntrad att hitta dina egna lösningar och utmana etablerade arbetssätt. Vi jobbar ständigt med att bibehålla vår goda teamkänsla med teambuilding, tävlingar och annat roligt! Här erbjuds du en fast grundlön samt en generös provisionsmodell vilket innebär att du har stor möjlighet att påverka din lön. Vårt kontor ligger i Solna med nära anslutning till Solna Station.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren