Hoppa till innehåll
Newsfactory AB logotyp

Målmedveten Mediasäljare

Publiceringsdatum
22 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
erik.tingstrom@newsfactory.se
Email
Telefon
Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning inom media som tror på såväl print- som digitala lösningar. Du gillar högt tempo och är riktigt vass på att skapa kreativa redaktionella annonser

Vi är Newsfactory Media Group!
Ett framgångsrikt bolag som verkat på medie- marknaden i snart 25 år. Hos oss finner du flera av marknadens starkaste varumärken samt våra helt egenutvecklade magasin och bilagor.

Nu står vi inför en ny tillväxtfas och söker dig som gillar att ta ansvar och som har ett eget starkt driv att göra bra affärer. Hos oss ges du stort utrymme att lyckas! Din ålder är egal men du är van att leverera och drivs av att överträffa tidigare resultat.

Vi arbetar tillsammans i en platt organisation där alla i bolaget är involverade i försäljnings- processen. Duktiga säljare är vår viktigaste resurs i vår strävan att alltid leverera bästa möjliga resultat till våra uppdragsgivare. Här jobbar du i ett tight team som både stöttar och ger drivkraft.

Försäljning är tufft! Något som den som vi söker redan vet, men det finns heller inget roligare och lönsammare när du lyckas. Lönen består av en fast och en rörlig del så du bestämmer själv hur lönsam du kan bli.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag!
Newsfactory AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 maj 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 20 år i branschen har vi gedigen erfarenhet av strategisk rådgivning och kommunikation. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder tjänster inom finansiering och produktion av kund- och tematidningar, annonsförsäljning, annonsproduktion och content marketing, och medierådgivning.