Hoppa till innehåll
Net Security Nordic AB logotyp

Senior sales specialist Netsecurity Nordic AB

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Under 2022 tog Netsecurity steget in på den svenska marknaden genom förvärvet av Parera AB. I över tio år har Netsecurity tillsammans med Palo Alto hjälpt företag att säkra sina nätverk och data, oavsett var medarbetaren eller informationen kan finnas - på hemmakontoret, i datacentret eller i molnet. Netsecurity var tidigt ute med att se potentialen i företagets lösningar och vi blev den första Palo Alto Networks-partnern i Europa som uppnådde den högsta partnerstatusen - Diamond Partner.

Nu söker vi efter dig som vill leda expansion hos Netsecurity inom cybersäkerhet och Palo Altos lösningar i Sverige

Ditt ansvar:

  • Ansvara för hela försäljningscykeln med fokus nykundsbearbetning mot mellanstora till stora företag
  • Ansvara för måluppfyllnad mot kvartals, halvår och årsbudget
  • Utveckla befintliga samarbeten och led affärsplaneringen för mer kvalitativa helhetslösningar inom driftsäkerhet, brandvägg, nätverk, spårbarhet och kontroll
  • Delta i forum för nordiska försäljningsaktiviteter med fokus att stärka samarbeten och erbjudande till gemensamma kundsamarbeten inom samtliga affärsområden
  • Arbeta affärsdrivet och delta aktivt i expansionen av Netsecurity AB erbjudande inom samtliga segment

”Bygg Netsecurity:s försäljning av Palo Altos produkter i Sverige tillsammans med oss” / Peter Gyulai - VD

Vi söker dig som har senior erfarenhet inom säkerhetsprodukter inom Palo Alto med dokumenterad säljerfarenhet och nätverk inom cybersäkerhet/brandvägg som du kan utnyttja för att etablera erbjudandet mot marknaden.

Vi ser även att du har en teknisk utbildningsbakgrund gärna akademisk dock ej krav.

För att trivas krävs entreprenörskap, uthållighet och intresse av relationsbyggande egenskaper. Din analytiska förmåga kommer att sättas på prov och vi värdesätter din förmåga att samarbeta med olikheter och nyfiket vill söker affärsmässiga och kvalitetsmedvetna lösningar.

Läs mer om företaget på:
https://www.netsecurity.se/

Kontaktuppgifter

I denna rekryteringsprocess har Netsecurity Nordic AB valt att samarbeta med Adecco. Ansvariga rekryteringskonsulter är Sara Höglund och Stefan Wangdell.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

sara.hoglund@adecco.se & stefan.wangdell@adecco.se.

I denna rekrytering förekommer flera urvalssteg med färdighetstester, arbetsprov och intervjuer tillsammans med rekryterare och ledning. Bakgrundskontroll/registerkontroll genomförs i samband med anställning.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Palo Alto, Brandvägg, Netsecurity Nordic AB, Försäljning, Key Account Manager, Sales, CRM, MAM, NAM, SAM, AM, Excectuive, Prospect, Cybersäkerhet

Net Security Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!