Hoppa till innehåll
Martin & Servera Restauranghandel AB logotyp

Key Account Manager sökes till Martin & Servera i Stockholm

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Kan du sälja med omtanke? Vi på Martin & Servera levererar mat, dryck och tjänster till restauranger och storkök, över hela Sverige. Som marknadsledare driver vi utvecklingen framåt och jobbar varje dag hårt för att göra varje dag lite godare, alltid på ett sätt som skapar en mer hållbar bransch. Och som Key Account Manager är du en viktig del av helheten. I ditt säljarbete bygger du goda relationer med våra kunder, utifrån deras behov och din passion för mat och dryck. Med omtanke om kunderna och kunskap om deras vardag, stärker och breddar du deras affärer, på kort och lång sikt. Du blir också en del av en stark intern gemenskap där vi jobbar tillsammans, stöttar varandra och har roligt ihop.

Ett hållbarhetsarbete i framkant.

För oss är hållbarhet inte bara ett fint ord utan en självklar del av precis hela vår verksamhet. Hos oss blir du en viktig del av det arbete som vi tillsammans gör varje dag för att bidra till en hållbar framtid.

Stabilt och långsiktigt.

Vi har en stark och långsiktig ägare i form av familjeägda Axel Johnson, vilket skapar både trygghet och stora utvecklingsmöjligheter.

En varierande vardag.

Du skapar goda relationer, räknar på affärer, driver försäljning och bidrar till lönsam tillväxt. Att stötta och utveckla våra kunders verksamhet, ha koll på trender och koppla ihop våra kunder med våra specialistbolag, är en naturlig del av jobbet. Hos oss får du en händelserik och varierande vardag där din kompetens är viktig. Ditt försäljningsområde är framförallt Stockholm city.

Vi erbjuder dig.

Hos oss får du ett spännande jobb med goda förmåner som till exempel ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdande bidrag och lunchsubvention. Vi utmanar oss själva och värdesätter prestationer på samma sätt som vi värnar om en bra balans mellan jobb och privatliv. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete två dagar i veckan.

För att lyckas i rollen ser vi att du har
  • Ett stort intresse för människor och är duktig på att skapa goda relationer.
  • Ett genuint intresse för mat och dryck är ett stort plus.
  • En eftergymnasial utbildning och erfarenhet av att jobba i CRM är meriterande.
  • Erfarenhet från tidigare arbete inom försäljning.
  • Ett boende i eller i närheten av Stockholm.
Hur går rekryteringen till?

Vi jobbar aktivt för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Med målet att spegla våra kunder och samhället vi verkar i, söker vi människor i alla åldrar och med olika bakgrunder. I alla våra rekryteringar använder vi oss av personlighetstest. Det är för att kunna jämföra kandidater på ett så rättvist sätt som möjligt. Vi gör också bakgrundskontroller. Läs mer om rekryteringsprocessen här.

Sista ansökningsdag är 4 augusti 2024

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%

Bolag: Martin & Servera Restauranghandel AB

Adress: Lindhagensgatan 133, Stockholm

Kontakt: Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mattias Jonsteg på mattias.jonsteg@martinservera.se. Annonsen är publicerad under vår semesterperiod vilket gör att rekryteringsprocessen startar från den 4 augusti då vi är tillbaka från semestern. Vi tar ej emot ansökningar via brev/mejl.

Facklig företrädare: Anna-Lena Holsteryd 08-722 26 30

Martin & Servera är Sveriges ledande restauranggrossist och levererar dagligen drycker, färskvaror, livsmedel, utrustning, tjänster och kunskap till restauranger och storkök. Martin & Servera-gruppen består av moderbolaget Martin & Servera samt dotterbolagen Martin & Servera Restauranghandel med restaurangbutiker, Martin & Servera Logistik, Galatea och Sorundahallarna.

Tillsammans gör vi på Martin & Servera-gruppen skillnad för alla som älskar mat och dryck. Med omtanke om varandra, våra kunder och vår planet gör vi varje dag lite godare. Som medarbetare hos oss är du en viktig del av vår framgång. Här tas dina erfarenheter, idéer och kunskaper tillvara och vi växer och utvecklas tillsammans. Välkommen till oss.
Martin & Servera Restauranghandel AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren