Hoppa till innehåll
Tage Lindblom logotyp

KAM Kedjekunder

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Key Account Manager till Stockholm

Vi söker nu en relationsskapande Key Account Manager med ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga och stärka relationer med våra kunder inom Foodservice segmentet; grossister och större kedjekunder.

Rollen som Key Account Manager innebär att du är företagets representant hos våra grossister och större kedjekunder, där du har fullt ansvar över avtal- och prisförhandling, prisavisering, nyhetspresentation och lönsamhet samt att driva marknadsplaner centralt.

Här samarbetar du tätt med grossisternas offentliga anbudsläggare, deras privata Key Account Managers samt ute- och innesäljare. Du får även nätverka och bygga relationer på centrala mässor, arrangera provluncher och produktvisningar utifrån säljcykelns fokusområden.

Vi erbjuder

  • ett mycket attraktivt arbete i en central roll där du arbetar med att utveckla företagets affärer
  • möjlighet att få vara med och skapa och bygga vidare på en påbörjad framgångsresa
  • en gastronomisk produktportfölj innehållande starka varumärken
  • tjänstebil

Vad har Marie Malmqvist, VD, att säga om tjänsten och företaget?

"Vi är mitt i en utvecklingsresa som bara kan drivas av teamet som jobbar på Tage, därför blir du som medarbetare så viktig! Alla på bolaget är nyckelroller - så trivs du i att få samarbeten att fungera, utveckla affärer och bidra med nya ideér kommer du att passa in."

Läs mer om vad Marie har att säga om livet på Tage Lindblom. 

https://career.masterhelp.se/tage-lindblom

Din profil
Till rollen som Key Account Manager söker vi dig som har goda kunskaper om produkterna, på ett naturligt sätt kan bygga konceptpresentationer och presenta ditt upplägg på ett representativt och förtroendeingivande sätt.

För att lyckas som Key Account Manager hos oss på AB Tage Lindblom brinner du för att påverka och skapa! Vi söker dig som är förtroendeingivande handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera. Du utgår från kontoret i Järfälla och rapporterar direkt till sälj- och marknadschef. 

Vi söker dig som:

  • brinner för att hitta nya vägar och gå utanför komfortzoner varje dag
  • har drivkraften att vara med och skapa en kreativ anda som smittar av sig
  • inte är rädd för förändringar
  • har minst tre års erfarenhet från liknande roll inom Foodservice/HORECA, företrädelsevis inom DVH/FMCG
  • har ekonomisk förståelse samt förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ
  • kan bygga och utveckla starka relationer, internt såväl som externt
Har du det som krävs för att lyckas hos oss i denna roll ser vi fram emot din ansökan!

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720920963.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Om företaget
Tage Lindblom - Experten på storhushåll med livsmedel och lösningar som förenklar tillvaron i det professionella köket.

Vi har levererat livsmedel till svenska kök i 100 år. Vi säljer och marknadsför ett brett sortiment, främst på den svenska storhushållsmarknaden och vår portfölj består av produkter med flera välkända varumärken. Våra produkter serveras på bl.a. skolor, restauranger, hotell och caféer runt om i hela Sverige varje dag. Vårt sortiment består främst av kolonialvaror samt ost & mejeriprodukter. En stor andel av produkterna är ekologiska och man hittar dem hos de flesta av landets restaurang- och storhushållsgrossister.

Vi omsätter ca 450 mkr och är c a 25 medarbetare som verkar i en familjär företagsanda. När vi vidareutvecklar vårt företag och vårt sortiment förvaltar vi också ett arv och en historia - där alla medarbetare jobbar tillsammans för att leverera så mycket nytta som möjligt till kunderna.

Tage Lindblom logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup