Hoppa till innehåll
KONE logotyp

Kundservicemedarbetare till KONE

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Evelina Thimper
Telefon
Ansök nu
KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering för byggnaders hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att via telefon ta emot felanmälningar och larmsamtal från kunder och privatpersoner. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta mot att nå företagets högt uppställda servicemål.


Vem är du?


Vi söker dig som är noggrann, självständig och har ett genuint intresse av kundservice. Du är en problemlösare med en positiv inställning och gillar att arbeta i team.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande kvalifikationer:
  • Något års erfarenhet av kundservice eller callcenter
  • Självständig och initiativrik
  • Genuint intresse av kundservice
  • Positiv och en teamplayer
  • Van användare av Office-paketet
  • Obehindrat kunna arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift

Du erbjuds


Hos oss får du chansen att utvecklas inom ett framgångsrikt företag med hög ambition och stark teamkänsla. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till person-lig och professionell utveckling.
Detta är ett konsultuppdrag med omgående start. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten, kontakta gärna ansvarig konsultchef Evelina Thimper på eveina.thimper@jurek.se


Om oss


Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsult-tjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek.

Sökord: kundservice, support, felanmälan, larm, problemlösning, teamplayer, Stockholm, heltid
KONE logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.