Hoppa till innehåll
Optimera Svenska AB logotyp

Butiks- och lagersäljare Optimera Årsta

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta i en relationsdriven bransch som andas personlig service, försäljning och framåtanda? Vår vision är att vara den ledande möjliggöraren av hållbart byggande i Sverige. Vi tar ansvar för våra medarbetare, kunder och vår planet, vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker dig som är en säljtalang redo att anta nya utmaningar. Som Butiks-och Lagersäljare hos Optimera arbetar du med att ta hand om våra kunder, orderregistrering samt rådgivning till kunder gällande maskiner och förnödenheter. Det är viktigt att du har förmåga att driva ditt eget arbete. Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag, där du har ett nära samarbete med övriga kollegor på enheten. I rollen kommer du främst arbeta som Butikssäljare med inriktning mot maskiner och personlig skyddsutrustning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Kundservice och försäljning
 • Lagerpåfyllnad och varumärkning
 • Plockning av gods
 • Rådgivning till kund
Varför arbeta hos oss?

Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare! Hos oss arbetar en fantastisk laguppställning av duktiga, engagerade medarbetare med servicekänsla ut i fingerspetsarna. Vi vet att en positiv arbetsplats där alla kan vara sig själva, utvecklas och trivas är A och O för vår framgång och för att våra kunder ska välja oss! Att jobba inom SGDS innebär variation och en möjlighet att vara en del av det stora bolagets trygghet samtidigt som du upplever entreprenörsandan av det lilla bolaget. Vi har ambitiösa hållbarhetsmål där alla är med och gör skillnad. Säkerhet är vår högsta prioritet och vi arbetar tillsammans varje dag för en bra arbetsmiljö.

Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, friskvård, unika personalrabatter och möjlighet till fördelaktigt aktiesparande.

Dina kvalifikationer
 • Gymnasieutbildning
 • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Kunskaper muntligt och skriftligt i svenska och engelska, då större delen av all kommunikation internt och externt sker på dessa språk
 • Det är meriterande med kunskap och intresse av byggvaror och förnödenheter
 • Det är meriterande med kunskap om maskiner, skruv och infästning
 • Erfarenhet av Trygg eller andra affärssystem är meriterande
 • B-körkort är ett krav
Dina personliga egenskaper
 • Självgående med god säljförmåga
 • God relationsskapare
 • Serviceinriktad
 • Gott ordningssinne
 • Prestigelös gällande arbetsuppgifter
Ansökan

Låter detta som något för dig? Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdatum, 31 juli, så vänta inte med att söka!

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder med fokus på kvalitet, service och flexibilitet. Vi är alltid på tå för att vara det självklara valet för proffs inom bygg. Vi ingår i Saint-Gobain Distribution Sweden som ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. SGDS omfattar bolagen Optimera, Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 19 miljarder, har över 180 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Vi är specialister i samverkan - det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. https://saint-gobaindistribution.se/, https://www.optimera.se/bygghandel/proffs
Optimera Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 64 byggvaruhus i Sverige. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,3 miljarder SEK. Optimera är en del av Saint-Gobain Distribution i Sverige som också omfattar bolagen Bevego, Dahl, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och många spännande dotterbolag.