Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Business Controller till Samhall Region Storstockholm

Sista ansökningsdag
10 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Marie Källström
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen som Business Controller kommer du att aktivt delta i arbetet med resultatrapportering och finansiell uppföljning, budget, analys och prognosarbete. Du rapporterar till Regionscontrollern och är placerad på Samhalls huvudkontor i Hammarby Sjöstad,

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Resultatuppföljning, datainsamling, sammanställning av rapporter samt skapa beslutsunderlag
  • Löpande lönsamhetsanalys och uppföljning av både affärer och större projekt
  • Proaktivt utveckla och förbättra ekonomiska processer, rutiner och verktyg
  • Budget- och prognosarbete
  • Vara en partner och stödja verksamheten genom att utbilda, göra lönsamhetsuppföljningar och proaktivt föreslå förbättringsåtgärder
  • Delta i projekt inom ekonomisk styrning och controlling i Regionen samt i Samhalls nationella controllernätverk.
Bakgrund och erfarenhet:

Vi söker dig med en civilekonomexamen eller motsvarande och några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Har du tidigare erfarenhet som controller är det ett stort plus! Du är expert på Excel och PowerPoint och har en stark systemvana med hög IT-mognad. Du uttrycker dig obehindrat på svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är resultatorienterad, självgående och drivs av en stark vilja att göra skillnad - precis som vi på Samhall. Du arbetar noggrant och strukturerat med en förmåga att se helheten utan att tappa bort de viktiga detaljerna. Din naturliga kommunikativa talang gör att du bygger förtroendefulla relationer, både internt och externt, vilket hjälper dig att vara en tydlig och engagerad affärspartner. Du är inte rädd för att ta plats och uttrycka dina idéer, och du omvandlar komplexa siffror och data till tydliga och användbara beslutsunderlag som gör verklig skillnad för vår verksamhet.

Ditt positiva synsätt och din tro på människors potential speglar Samhalls värdegrund och vårt uppdrag att skapa möjligheter för alla. Du är en naturlig del av vårt team, där vi tillsammans driver både affärsmässig framgång och samhällsnytta framåt. Hos oss får du inte bara vara med och påverka - du får också bidra till något större: att skapa ett inkluderande arbetsliv där alla får chansen att växa och utvecklas.

Ansökan och övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Hammarby Sjöstad, Stockholm.
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på 070-751 93 43 eller marie.kallstrom@jurek.se. Ansök via www.jurek.se - vi tar inte emot ansökningar via mail. Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Anställningsdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Kontaktperson: Ulf Grahm, Regioncontroller, Tel: 0722439947 Mail: ulf.grahm@samhall.se

För fackliga frågor, kontakta:

Siwert Ahlm Unionen, 070-546 87 17

Asim Zilic SACO, 070-359 45 15

Maria Sköld, Ledarna 073-063 50 40

Om Samhall

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör, med tjänster inom städning, tvätt, fastighetsskötsel, logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi har över 25 000 anställda på cirka 600 orter och en omsättning på över nio miljarder kronor per år. Vår styrka ligger i att utveckla personer med funktionsnedsättning genom att matcha rätt person till rätt arbete, vilket ger en oslagbar kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!