Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Interim Controller till bolag inom bank och finans

Sista ansökningsdag
09 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en vass användare av Excel och har flera års arbetslivserfarenhet som Controller inom Bank och Finans? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex söker nu en Interim Controller till vår kund. I rollen kommer du att arbeta med kostnadsuppföljning, rapportering och effektivisering. Uppdraget startar i november och beräknas pågå i ungefär fyra till sex månader.

Placering: Centrala Stockholm

  • Kostnadsuppföljning
  • Delaktig vid bokslut
  • Förbereda rapporter och dokument till intressenter
  • Analysera resultatet
  • Arbeta med effektivisering av processer
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst tre års arbetslivserfarenhet som Controller på bolag inom bank- och finansbranschen. Vidare söker vi dig som är en van användare av Excel och kommunicerar flytande på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Som person söker vi dig som är driven och trivs i ett snabbväxande bolag. Du motiveras av att möta nya utmaningar och av att driva förbättringsarbete. Till sist tror vi att du är analytisk och har ett öga för detaljer!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SJBC2657. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson (sara.johansson@vindex.se, 070-556 71 87) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som controller? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren