Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Projektkoordinator till SIS

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sara Winberg
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Ett standardiseringsprojekt genomgår olika faser som kräver god administration och kommunikation. Samtliga deltagare ska få rätt förutsättningar att delta, samt komma med input i standardiseringsarbetet och här har du en mycket viktig funktion. Som projektkoordinator bidrar du till en väl fungerande standardiseringsprocess och sköter dokumenthantering samt viss kommunikation gentemot deltagare i standardiseringsprocessen. Du kommer att arbeta i team tillsammans med projektledare och deltagare i både nationella samt internationella projekt. I rollen som projektkoordinator administrerar du olika faser genom projektet, till exempel registrering och granskning av information, sammanställning av dokumentation samt kommunikation gentemot deltagarna. Vidare kommer du även att planera, koordinera och vid behov delta på möten och seminarier.

Vem är du?

Vi söker dig som minst har en gymnasieexamen och erfarenhet av en liknande roll. Du trivs med och har flera års erfarenhet av administrativt arbete i en omväxlande och tempofylld vardag. Som projektkoordinator har du många nationella såväl internationella kontaktytor, vilket ställer krav på att du kan uttrycka dig i tal och skrift på både på svenska och engelska. Vidare är du ansvarstagande och kundorienterad. Du kan anpassa dig till olika situationer och har ett lösningsorienterat synsätt. Vi ser även att du har erfarenhet av projektarbete i någon form och en förståelse för regelstyrda processer. Ordning och reda faller sig naturligt för dig och som person är du prestigelös och flexibel i ditt arbete. Goda kunskaper i Officepaketen, Sharepoint, Salesforce och övrig systemvana är ett krav.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst där arbetet omfattar en mängd olika sakområden med en internationell prägel. Du kommer ha en viktig funktion i en organisation som gör skillnad och får möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor som drivs av utveckling och engagemang.
Detta är ett konsultuppdrag med start i början av september och förväntas att löpa till årsskiftet inledningsvis. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Recruitment & Consulting men arbeta hos vår kund SIS, som sitter i mycket fina lokaler vid Torsplan. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Om SIS

SIS är en samlande kraft för svensk konkurrenskraft. Vill du följa med oss på resan? SIS är en del av ISO och CEN, ett nätverk av experter som arbetar för att skapa internationella standarder. Hos oss kan aktörer inom näringsliv och offentlig sektor ta initiativ och samverka för att främja Sveriges konkurrenskraft och ge en smart och hållbar samhällsutveckling.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.