Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Head of Jurek Law - en nyckelposition på Jurek

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sara Molin
Telefon
Ansök nu
Jurek är på en spännande tillväxtresa och söker nu en Head of Jurek Law till vårt härliga kontor på Stureplan i Stockholm. En strategisk och spännande nyckelposition hos oss på Jurek!

Arbetar du som jurist idag men är redo för en ny kontext, ansvar och utmaning? Nu söker vi dig som vill vara med och driva den fortsatta utvecklingen av Jurek Law, vårt specialistområde med inriktning på kompetenser inom Legal & Compliance. Som trygg och driven ledare får du, tillsammans med branschens vassaste kollegor, fortsätta att driva vår tillväxt inom Jurek Law. I ett bolag där entreprenörshjärtat ständigt klappar är du en del av en kultur där vi alla är innovatörer, tänker nytt och fortsätter vår digitala transformation och utmanar. Kanske har du lärt känna vår entreprenörsdrivna VD och grundare Shervin Razani i Draknästet? Då kan du räkna med att det blir precis samma fart, fläkt och glädje hos oss på Jurek!

Arbetsbeskrivning

Till Jureks kontor i Stockholm söker vi nu en stark ledare med bakgrund inom juridik. Den vi söker har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt i en verksamhet med högt tempo och stark tillväxt i fokus. Du ansvarar för befintligt team som vi även avser att växa, är ansiktet utåt för Jurek Law och hanterar även egna rekryteringsprocesser och försäljningsarbete. Du samarbetar tätt med övriga affärsområdeschefer och vår säljorganisation.

Våra kunder och kandidater ställer allt högre krav på snabbhet, kvalitet, kunskap och innovation och vi söker dig som vill leda vår verksamhet mot morgondagens kund- och kandidatupplevelse. En upplevelse i världsklass! Vi söker dig som har ett utpräglat affärs- och resultatinriktat förhållningssätt samt vana av att skapa långsiktiga relationer både internt och externt. Du är van att kombinera operativt och strategiskt arbete samt har en förmåga att se helheten. Du föregår med gott exempel och är själv nära kunden och affären genom att bland annat driva egna rekryteringsprocesser.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom juridik samt flera års arbetslivserfarenhet i rollen som jurist. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta som jurist i konsultativa roller (t.ex. från advokat- eller revisionsbyrå) och har en god förståelse för olika befattningar inom dessa områden. Vi förutsätter att du har god kännedom om juristmarknaden som helhet och du får gärna ha idéer kring hur den kommer att utvecklas framöver, så att vi kan möta de behoven. Vidare har du en hög ambitionsnivå, ett starkt driv och är målinriktad. Du är en social person som gärna tar ditt nätverk till hjälp för att fördjupa relationen till kunder och kandidater.

För att lyckas i rollen krävs det att du trivs i ledarrollen, har en mycket god kommunikationsförmåga, hög social kompetens samt att förmågan att bygga förtroende kommer naturligt för dig. Du är prestigelös, närvarande samt affärsmässig och konsultativ. Du trivs som bäst när du får arbeta med människor, samtidigt som du har ett starkt intresse för affären.

Du erbjuds

Du erbjuds en viktig ledarroll på ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och kommunikation. Jurek Law är Jureks största affärsområde och målet är att dubbla såväl omsättning som teamets storlek inom ett par år. Hos oss får du jobba på en dynamisk arbetsplats i ständig förändring tillsammans med skickliga och trevliga kollegor. Vi bjuder på många skratt och en kultur där vi vinner tillsammans. Du får vara med på en resa där vi fortsätter skala upp och där din roll har en nyckelposition för hur vi framgångsrikt når våra mål. Vi sitter tillsammans mitt i centrala Stockholm i nyrenoverade, vackra lokaler. Vi vet vikten av balans mellan jobb och privatliv varför utveckling, utbildning och hälsa är centrala delar av vårt erbjudande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta COO Sara Molin på sara.molin@jurek.se alternativt 0766-331445. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Som Head of Jurek Law blir du en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar i ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och professionalism. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och vi sitter i trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta med kompetenta och drivna kollegor på ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och kommunikation.

Vi på Jurek är orädda för förändring och vill utmanas för att bli bättre, så har du tankar och idéer om hur man ytterligare kan styra bolaget mot fler och bättre affärer så välkomnas det med öppna armar.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi är idag drygt 110 medarbetare internt och ca 300 konsulter uthyrda till våra kunder.

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning, Interim, Juridik, Jurist, Law, Manager, Chef, Ledare, Affärsområdeschef, Head of Law, Head of Legal
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.