Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Proaktiv Administrativ assistent till Moberg Pharma

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Cecilia Strååt
Telefon
Ansök nu
Vi söker nu en proaktiv och serviceinriktad Administrativ assistent som vill bli en central del av vårt huvudkontor. Är du vår nya stjärna?

Om rollen
Som Administrativ assistent hos oss på Moberg Pharma kommer du till ett litet och familjärt kontor där en av dina uppgifter är att säkerställa en trevlig och funktionell arbetsmiljö, där allt flyter på så att vi alla trivs och mår bra. Tjänsten är varierande och innefattar allt från diverse "kontorsfix" till att supportera vår HR manager, VD och CFO med olika administrativa göromål. Dokumentadministration kommer att vara en viktig del av ditt ansvar, vilket innebär att du säkerställer att interna och externa dokument sparas enligt regelverk och instruktioner. Vi håller just nu på att implementera ett nytt digitalt kvalitetssystem, där du kommer att vara högst delaktig.

Utöver ovan kommer du ha ansvar för att boka resor och konferenser, beställa bud, hantera post, beställa måltider, hantering och inköp av teknisk utrustning samt inköp av kontorsmaterial och förbrukningsvaror. Du kommer också vara ansvarig för våra tekniska lösningar såsom skrivare och larm samt ansvara för bolagets avtalsregister. Du sköter därutöver felanmälan till fastighetsägaren, tar emot våra besökare samt sköter uppdatering av kontaktlistor/semesterlistor och liknande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader, där vi ser att man kan arbeta allt från 80 till 100%.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som trivs i en roll där du får ta ett helhetsansvar för kontorets administration. Du har goda systemkunskaper och arbetar obehindrat i Officepaketet. Vidare har du en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du proaktiv, ansvarstagande och bra på att prioritera och självständigt driva ditt arbete framåt. Du är en öppen, social, varm, serviceinriktad och prestigelös person som inte tvekar på att hugga i där det behövs. Vidare är du strukturerad, har ett öga för detaljer och en naturlig känsla för hur man skapar en varm och trivsam miljö på kontoret.

Ansökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Moberg Pharma med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 september. Observera att vi inte hanterar ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 alternativt researcher Emelie Baeckström på emelie.baeckstrom@jurek.se alt 0737-45 06 46.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!