Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Executive Assistant till ett nordiskt bolag mitt i City

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Ylva Ottosson
Telefon
Ansök nu
Exempel på dina arbetsuppgifter
  • Koordinera fysiska möten med olika intressenter
  • Agera mötessekreterare och jobba med action-listor
  • Ansvar för VD´s kalender, resebokningar och utläggsredovisningar
  • Office management
  • PowerPoint-presentationer och förbereda annan dokumentation inför möten
Personliga egenskaper och kompetenskrav

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från en liknande assistentroll. Du har eftergymnasial utbildning eller akademisk examen och är mycket duktig att skriva både på engelska och svenska. En alternativ bakgrund kan vara att du är relativt nyexaminerad och arbetat parallellt med studier och ser detta som ett kliv in i en administrativ och spännande karriär.

Som person är du självgående, noggrann, positiv, nyfiken och flexibel. Du är vass på att planera din tid på ett effektivt sätt, driver på, är proaktiv och brinner för att leverera på högsta servicenivå. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Power Point, och har generell lätt att lära nya system och ny teknik.

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt, och har du frågor om tjänster kontakta evelina.thimper@jurek.se 070-696 67 10 eller ylva.ottosson@jurek.se 0733914108
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.