Hoppa till innehåll
JURA logotyp

Inköpscontroller till JURA

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du vass på planering och tidigare arbetat med strategiska inköp? Ta då chansen att söka rollen som Inköpscontroller till vår kund JURA! Du kommer att anta en spännande roll med fokus på planering och ansvara för artikelflödet.

I den här rekrytering samarbetar JURA med Vindex och alla frågor angående rollen besvaras av Vindex.

Placering: Hammarby Sjöstad

Om JURA Sweden

JURA är innovationsledande och marknadsledande i världen när det gäller hightech-kaffemaskiner i premium-segmentet för användning i hushållet, på kontor och restaurang. Varumärkets helautomatiska kaffemaskiner utmärker sig genom ultimat kaffekvalitet, utmärkt design och enklast möjliga handhavande. JURA Sweden AB är ett dotterbolag till det schweiziska moderbolaget JURA Elektroapparate AG och är ansvarigt för all distribution, försäljning och service i Sverige och Norge. Företaget präglas av en tydligt formulerad strategi, stolthet och ett fokuserat engagemang hos sina anställda där alla bidrar aktivt till ett positivt resultat. För mer information, besök jura.com

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Budget och flödesplanering
  • Ansvarig för artikelflödet
  • Controlling – upphämtning av sifferflöde och sammanställning av rapporter
  • Order- och fakturaansvarig för (vissa eller utvalda) nyckelkunder
  • Kontaktperson vid order- och ekonomifrågor
  • Administrativa arbetsuppgifter rörande artiklar och kundregister
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med marknadsinriktning. För att lyckas i rollen har du även minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter, där du haft en nyckelroll i bolagets planering och strategiska inköp. Dessutom har du mycket goda kunskaper i Excel och har du erfarenhet av Power BI eller Microsoft Dynamics Navision är det meriterande. Vidare kommunicerar du tydligt på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi söker dig som är målinriktad med fokus på resultat. Du är även kommunikativ och värdesätter ett gott samarbete med dina kollegor. För att trivas i den här rollen behöver du dessutom ha ett genuint intresse för siffror och drivs av ett analytiskt arbete.

Sök rollen idag!

Rekryteringen sker i samarbete med Vindex. Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer RWIC2561. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Richard Widén (richard.widen@vindex.se, 070- 208 25 17) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som controller? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

JURA logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren