Hoppa till innehåll
Monteriva Kaffe logotyp

Ekonomi- och Inköpsansvarig, Stockholm

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu rekryterar Meritmind för Monteriva Kaffe Sverige AB ´s räkning en Ekonomi- och Inköpsansvarig.
Är du en positiv ekonom med flera års erfarenhet inom ekonomiyrket och ser tjusningen i att jobba i en bred roll med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik? Är du självgående och initiativtagande samt har en god kommunikativ förmåga och vill jobba affärsnära i ett bolag med korta beslutsvägar där du får vara med och fatta beslut? Läs vidare, du kan vara den rätta kandidaten!

I din kombinerade roll som Ekonomi- och Inköpsansvarig kommer du ha ett övergripande ansvar över såväl ekonomin som inköpsfunktionen. Till arbetsuppgifterna hör bland annat kund- och leverantörsreskontra, bokföring, fakturahantering, in- och utbetalningar samt bokslutsarbete. Inköpsfunktionen innefattar inköp från våra svenska och utländska leverantörer, främst i Italien och Spanien. Du kommer ha en central funktion i bolaget och verka som spindeln i nätet med många kontaktytor, såväl internt som externt.

Du blir en del av en grupp om totalt 8 kollegor, alla med olika ansvarsområden men där ni tillsammans som team jobbar för att stärka och kvalitésäkra arbetet och den fortsatta framgången inom bolaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Bokslutsarbete
 • Rapportera till myndigheter.
 • Hantera löner för åtta medarbetare
 • Driva och utveckla rutiner för att kvalitésäkra fortsatt arbete
 • Löpande inköp hos i princip alla leverantörer
 • Planering av inköp
 • Övrigt förekommande arbetsuppgifter inom en ekonomiavdelning.

Vi söker dig som:

 • Är självgående och har flerårig erfarenhet från en bred ekonomiroll.
 • Har relevant utbildning i botten med god förståelse för ekonomi, siffror och affärer.
 • Har en god systemvana. Meriterande om du arbetet i Microsoft Dynamics 365 Business Central samt Visma Lön Smart.
 • Meriterande men inte ett krav att du tidigare arbetet med inköp och lön.
 • Kommunicerar effektivt på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas och trivas i rollen är du:
Genuint intresserad av siffror där du verkar kreativt och proaktivt för att driva förbättrings- och utvecklingsarbete. Du är nyfiken och självgående där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer vidare mot mål. Du har ett noggrant förhållningssätt och är strukturerad i din arbetsmetod samt förmår att jobba effektivt utan att tumma på kvalitén. Du är nu redo att ta steget vidare och komma till en arbetsplats där du får mer inflytande och får fortsätta bidra till bolagets framgångssaga. Som person är du enkel och flexibel samt har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som externa kontakter. Du är helt enkelt en härlig lagspelare!

Anställningen inleds med en provanställning och är på heltid med start så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Monteriva Kaffe har sitt kontor på Södermalm, arbetstider; måndag-fredag kl. 08:00-17:00.

Om Monteriva Kaffe Sverige AB
Monteriva Kaffe Sverige AB är ett handelsföretag som specialiserar sig på den italienska kaffetraditionen. Vi erbjuder helhetslösningar inom kaffe till serveringar, företag och privatpersoner. Företaget är certifierat enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015. Vi har långa samarbeten med partners i Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo. Läs mer på: https://www.monteriva.se/

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elma Hadziefendic på elma.hadziefendic@meritmind.se
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen). Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Monteriva Kaffe logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren