Hoppa till innehåll
JURA Sweden AB logotyp

Ekonomiadministratör till JURA Sweden

Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu


Är du serviceminded och vill arbeta i en roll där du kombinerar administrativt arbete med ekonomi? Läs då vidare! Vi på Vindex söker just nu en Ekonomiadministratör till JURA Sweden. I rollen kommer du att arbeta med orderhantering, kund- och leverantörsreskontra samt administrativa arbetsuppgifter.

Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos JURA.

Placering: Hammarby Sjöstad

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Orderhantering och fakturering
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Administration av bankfiler och interna attestprogram
  • Samordnare för in- och utleveranser
  • Inköp av kontorsmaterial
  • Posthantering
  • Ta emot besökare
Om JURA Sweden

JURA är innovationsledande och marknadsledande i världen när det gäller hightech-kaffemaskiner i premium-segmentet för användning i hushållet, på kontor och restaurang. Varumärkets helautomatiska kaffemaskiner utmärker sig genom ultimat kaffekvalitet, utmärkt design och enklast möjliga handhavande. JURA Sweden AB är ett dotterbolag till det schweiziska moderbolaget JURA Elektroapparate AG och är ansvarigt för all distribution, försäljning och service i Sverige och Norge. Företaget präglas av en tydligt formulerad strategi, stolthet och ett fokuserat engagemang hos sina anställda där alla bidrar aktivt till ett positivt resultat. För mer information, besök jura.com

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom administration och har goda kunskaper inom kund- och leverantörsreskontra. Vidare är du en mycket van användare av Officepaketet och har du dessutom arbetat i Power BI/eller Microsoft Dynamics Navision är det meriterande. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, i tal och skrift.

I rollen kommer du att ha kontakt med personer såväl internt som externt, det är därför viktigt att du trivs med breda kontaktytor och är serviceminded. Du är strukturerad, ansvarstagande och tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Till sist tror vi att du trivs lika bra att arbeta självständigt som i team!

Sök rollen idag!

Rekryteringen sker i samarbete med Vindex. Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer RWEKASS2644. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Richard Widén (richard.widen@vindex.se, 070- 208 25 17) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som Ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

JURA Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren