Hoppa till innehåll
Hummeltorp Sverige AB logotyp

Sälj- och marknadsansvarig

Sista ansökningsdag
21 oktober 2024 (16 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Hummeltorp – Tillsammans för en hållbar framtid!
Vi på Hummeltorp brinner för att skapa en positiv förändring för kommande generationer genom hållbar och klimatsmart återvinning. I takt med vår snabba tillväxt, både i Sverige och internationellt, söker vi nu en engagerad och driven Sälj- och marknadsansvarig som delar vår passion för miljö och hållbarhet. Är du redo att vara en del av denna resa?

 

Om tjänsten
Som sälj- och marknadsansvarig hos Hummeltorp får du en unik chans att forma denna nya roll från grunden, och på sikt bygga ditt eget säljteam. Har du erfarenhet av försäljning och känner dig redo för nästa steg? Då är det här en perfekt möjlighet! Rollen innebär initialt att du delar din tid mellan sälj (50%) och marknadsföring (50%).

 

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

 

  • Hantera och omvandla leads från hemsidan och andra plattformar till affärsmöjligheter.

  • Ha daglig kontakt med både nya och befintliga kunder för att bygga långsiktiga relationer.

  • Utveckla och implementera en effektiv marknads- och säljstrategi.

  • Skapa och driva marknadsplaner för att stärka vårt varumärke.

  • Utvärdera och optimera marknadsaktiviteter.

  • Ansvara för omvärldsbevakning och hålla dig uppdaterad om marknadstrender och konkurrenter.

  • Samarbeta med externa partners för att sköta vår hemsida och våra sociala medier.

 

Din bakgrund

För att lyckas i denna roll tror vi att du har erfarenhet av både försäljning och marknadsföring, gärna från branscher som bygg, mark eller anläggning. Ledarerfarenhet är ett plus, och det är meriterande om du tidigare har byggt upp ditt eget team. Du har en relevant eftergymnasial utbildning och trivs i en roll där du får ta ägandeskap och driva projekt framåt.

 

Vi söker dig som är:

 

  • Drivande och tar gärna egna initiativ.

  • Innovativ och lösningsorienterad.

  • Prestigelös och självgående.

  • Passionerad för miljö- och hållbarhetsfrågor.

Om detta låter som din nästa utmaning, tveka inte att söka och bli en del av Hummeltorps spännande framtid!

 

Om Hummeltorp

Hummeltorp Sverige AB är ett företag inom den cirkulära ekonomin som växer fort både nationellt och globalt. Vi utvecklar flera världsunika metoder och tekniker inom återvinning, masshantering och vattenrening.

Med en återvinningsgrad på 96% återvinner vi schakt-, berg-, asfalt och betongmassor samt jord, sand och grus. Vi skapar genom ny teknik, nya metoder och olika processer kvalitativa specificerade cirkulära material som används inom bygg, anläggning, trädgård och jordbruk. Vi arbetar alltid för miljöns och framtida generationers bästa. Vi har fokus på hållbar och klimatsmart återvinning och är internationellt högt ansedda. Vår huvudanläggning finns i Grödinge, södra Stockholm anses som en av världens miljösäkraste anläggningar i vår bransch. För mer information se: www.hummeltorp.se.

 

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Hummeltorp med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid och omfattar i första hand Sverigemarknaden, med start enligt överenskommelse. Du förväntas arbeta på plats vid Hummeltorps anläggning i Grödinge och på sikt kan du även utgå från kontoret i World Trade Center i Stockholm city.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Josefine Blomkvist på josefine.blomkvist@onepartnergroup.se eller Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV. Rekryteringsprocessen inkluderar en telefonavstämning, arbetspsykologiska tester, en digital intervju, intervju med Hummeltorp, arbetsprov och referenstagning.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Hummeltorp Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 oktober 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.