Hoppa till innehåll
HBA Fordonsteknik AB logotyp

Teknisk Produktspecialist

Sista ansökningsdag
06 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
07 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi expanderar och söker nu en

Teknisk Produktspecialist

HBA Fordonsteknik är ett belysningsföretag med över 30-års branscherfarenhet samt även en del av Axel Johnson International.

Vi behöver nu förstärka med en teknisk produktspecialist för att ta vår produktutveckling till nästa nivå. Vi har briljanta idéer och kunder i världsklass - nu behöver vi Dig för att förverkliga dem.

Vi erbjuder

Ett mycket omväxlande och utvecklande arbete där du blir en nyckelperson i ett marknadsledande företag med familjär atmosfär och korta beslutsvägar. Du kommer att vara med i att påverka företagets tillväxt och utveckling.

Vi kan erbjuda generösa anställningsvillkor och sätter stort värde på varandras arbete och insatser, allt för att skapa en härlig stämning på jobbet. Vi kommer att byta lokaler i slutet av året och bli stationerade mer centralt i Stockholm.

Om rollen

Tillsammans med sortimentsansvarig ansvarar du för en portfölj av produkter, inklusive fordonsbelysning, fordonselektriska komponenter och multimedia. I samarbete med våra säljare och leverantörer kommer du bla att:

  • Utveckla och förbättra befintliga produkter
  • Ge teknisk support till kunder och produktsupport till säljare
  • Skapa installationsbeskrivningar och manualer

Din profil

Du har en gedigen erfarenhet och intresse från teknik eller mekanik. Vi ser gärna att du kommer branschen i en liknande roll eller är redo för ett nästa steg där du har nytta av dina erfarenheter som vi söker.

Vi söker nu dig som passar in i nedanstående punkter:

  • En engagerad, noggrann och lösningsorienterad person som gärna tar egna initiativ.
  • Du gillar mixen av att både arbeta självständigt och tillsammans med andra.
  • Du är strukturerad, kan prioritera arbetsuppgifter och har god framförhållning. Du är också en driven projektledare med förmåga att möta deadlines och hålla ihop projekt.
  • Hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift

Starkt meriterande:

  • Kunskap och erfarenhet i CAD och fordonselektronik
  • Högskoleutbildning inom teknik eller mekanik

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar HBA Fordonsteknik med Adecco Group.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på tel: 0702-96 96 91

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om HBA

HBA Fordonsteknik AB är en del av Axel Johnson International, en privatägd svensk industrigrupp med över 110 bolag i nära 30 länder och en omsättning på ca 1000 miljoner EUR. Gruppen fokuserar på tekniska komponenter och lösningar inom strategiskt utvalda nischmarknader. https://www.hba.nu/

sökord:teknisk produktionsspecialist, Konstruktör, fordonsmekaniker, cad, fordonselektronik, fordonsmekanik, fordonselektriker

HBA Fordonsteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!