Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk skribent till System 3R

Sista ansökningsdag
28 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Lockas du av möjligheten att utveckla teknisk dokumentation och arbeta i en innovativ miljö? Är du en noggrann och strukturerad person som trivs med många kontaktytor? Vill du vara en del av ett företag som leder utvecklingen inom robotteknik? Hos System 3R erbjuds du en roll med frihet under ansvar där du får möjlighet att växa tillsammans med företaget!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos System 3R.

Om företaget

System 3R International AB grundades 1967 och är sedan 2001 en del av den schweiziska industrikoncernen Georg Fischer. System 3R utvecklar och tillverkar produktivitetshöjande utrustning för verkstadsindustrin, tex för formverktygstillverkning och precisionstillverkning av enstycksdetaljer - inom dessa områden är de världsledande. Konceptet omfattar allt från palett-/referenssystem & robotar till mjukvarusystem för produktionsplanering och automatisering. Produktutveckling och produktion sker främst i Sverige. Marknadsföring och försäljning sker via koncernens säljbolag i Europa, USA samt Asien. Exportandelen uppgår till 95 %. System 3R International AB omsätter ca 600 Mkr och har ca 200 anställda. System 3Rs verksamhet finns i moderna lokaler i Vällingby, där både huvudkontor och produktion är belägen

Arbetsuppgifter

Som teknisk skribent ansvarar du för att skapa och underhålla teknisk dokumentation för System 3Rs produkter inom automation och tooling. Detta inkluderar utarbetande av användarmanualer, installationsguider och konfigurationsinstruktioner. Du använder dig av verktyg som 3D CAD, Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign och Keyshot för att skapa tydliga och visuellt tilltalande instruktioner, där illustrationer är i fokus för att underlätta förståelsen. I din roll har du ett nära samarbete med produktchefer och utvecklingsteam för att säkerställa att informationen är både korrekt och aktuell, samt ansvarig för publicering av dokumentationen på företagets intranät.

* Skapa och uppdatera användarmanualer, installationsmanualer och tekniska instruktioner
* Skapa 3D-renderingar och illustrationer med KeyShot
* Ha ett nära samarbete med produkt- och utvecklingsteam

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande med relevans för teknisk produktinformation
* Minst tre års erfarenhet av praktiskt arbete som teknikinformatör/teknisk skribent eller teknisk illustratör
* Erfarenhet av projektarbete
* Kunskap i 3D CAD-program, MS Office, Adobe Illustrator, Photoshop, och InDesign. Moderna verktyg och kommunikationskanaler * Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* Meriterande med kunskap om CMS-system och informationsarkitektur
* Meriterande med erfarenhet och intresse av tillverkningsindustrin

För att trivas i rollen är du en positiv, kommunikativ och lösningsorienterad person. Mycket av arbetet kommer att bedrivas under eget ansvar vilket kräver att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är bekväm med att ta initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet. Vidare tror vi att du är kommunikativ och har förmågan att bygga goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vällingby, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.