Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Digital marknadsförare till Akademiska Hus

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven och kreativ digital marknadsförare som brinner för att skapa effektiva kampanjer? Då kan du vara den vi söker!

Akademiska Hus söker nu en proaktiv digital marknadsförare med starka projektledaregenskaper till sin marknads- och kommunikationsavdelning. På Akademiska Hus får du chansen att vara med och stärka bolagets position som ledande aktör inom lokaler för utbildning, forskning och företagande på Campus. Du kommer att ingå i ett engagerat och kompetent team som ständigt strävar efter att utvecklas och bidra till Sveriges position som kunskapsnation.Rollen som digital marknadsförare hos Akademiska Hus

Som digital marknadsförare hos Akademiska Hus kommer du att ta fram marknads- och säljmaterial för uthyrning av lediga lokaler och Coworking-spaces. Du kommer att utföra målgruppsanalyser, planera, genomföra och utvärdera marknadsföringsaktiviteter.

Mer specifikt kommer du skapa och publicera engagerande innehåll för sociala medier (Instagram/Facebook/Linkedin) och webben (Optimizely). Du kommer även att jobba med SEO och SEM samt kartpositionering via Google Maps.

Utöver ovan kommer du att vara bollplank för bolagets marknad- och kommunikationsansvariga och hjälpa till med olika kommunikationsinsatser.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande inom marknadsföring eller kommunikation, samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom fastighetssektorn.

För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar att arbeta operativt. Du behöver ha god erfarenhet av att sätta upp och optimera kampanjer på både Meta och LinkedIn. Det krävs kompetens inom både operativ och strategisk marknadsföring och att du har någorlunda god kunskap i filmredigering och grafisk produktion (PS/ID).

Det är ett stark plus om du har analytisk förmåga och affärstänk samt erfarenhet av att arbeta med mediebyråer.

Bra att veta
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med önskat startdatum så snart som möjligt. Du är placerad på deras Stockholmkontor i Kräftriket med möjlighet till visst distansarbete.

Sök jobbet genom "skicka ansökan" knappen och bifoga ditt CV. Vi vill inte att du skickar något personligt brev när du söker jobb via oss på Hammer & Hanborg.

Med hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot ansöknignar via mail.

Har du frågor kring tjänsten eller processen? Tveka inte att höra av dig till: Erik Värendh, erik.varendh@hammerhanborg.com.

Jag är på semester från 15 - 26 juli. Urval kommer således påbörjas i början av augusti.

Är du redo att anta utmaningen?
Välkommen in med din ansökan!

Om Akademiska Hus

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag. Tillsammans med universitet och högskolor vill vi stärka Sverige som kunskapsnation. Det gör vi genom att bygga, utveckla och förvalta miljöer för utbildning, forskning och innovation. Våra hus finns på orter över hela landet - från Luleå i norr till Malmö i söder. I våra hus studerar, forskar och arbetar över 300 000 personer varje dag.

För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.

Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
Hammer & Hanborg Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.