Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Digital Marketing Specialist till BOLIST

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Mestergruppen Sverige, ledande aktör inom byggvaruhandeln, söker nu en driven och självständig Digital Marketing Specialist för ett års vikariat till BOLIST. Vi söker dig med erfarenhet av digital marknadsföring inom e-handel och som vill ta chansen och få ytterligare erfarenhet och bidra till bolagets tillväxtresa. Om du brinner för eget ansvar och att ta egna initiativ i ditt arbete, är detta rollen för dig. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att BOLIST´s e-handel uppfyller kundernas behov och ha ett nära samarbete med kompetenta och engagerade kollegor.

Om tjänsten
Mestergruppen Sverige är en sammanslutning av fria företagare i samverkan som innefattar kedjorna BOLIST, XL-BYGG , Happy Homes och Colorama. Sammantaget är Mestergruppen marknadsledande inom byggmaterialhandeln i Sverige med ca 275 butiker över hela landet och tillsammans med ca 170 butiker inom färgfackhandeln har de ett av Sveriges största butiksnät. Bolaget har en total extern butiksomsättning på ca 14 miljarder kronor. Mestergruppen Sverige är ett servicekontor med ca 90 medarbetare placerat i Solna (Solna Gate) med nära till kommunikationer.

Som stödfunktion har Mestergruppen ett viktigt uppdrag att tillhandahålla relevanta produkter och tjänster till deras medlemmar/delägare, för att de i sin tur ska vara lönsamma och framgångsrika. Servicekontoret tillhandahåller ett brett utbud av tjänster och stöd inom marknadsföring, e-handel, finance, inköp, logistik, affärssystem och digitalisering, butiksutveckling, samt certifiering för miljö- och kvalitet. Mestergruppen är en värderingsstyrd organisation som är övertygade om att de med hjälp av sina värderingar och engagerade medarbetare kommer nå uppsatta mål och strategier. På Mestergruppen är de pålitliga, effektiva, uppfinningsrika och lagspelare. Läs mer om hur det är att arbeta på Mestergruppen här.

Mestergruppen Sverige söker nu en driven och självständig Digital Marketing Specialist för ett års vikariat till BOLIST. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att BOLIST´s e-handel uppfyller kundernas behov. Vi söker dig med erfarenhet av digital marknadsföring inom e-handel och som vill ta chansen och få ytterligare erfarenhet och bidra till företagets utvecklingen inom digital marknadsföring. Som Digital Marketing Specialist har du helhetsansvaret för BOLIST e-handel; där du skapar en online-upplevelse som speglar de fysiska butikerna. Du samarbetar nära med kampanj- och medieansvarig och rapporterar direkt till marknadschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
 • Driva, leda och samordna innehåll on-site utifrån långsiktig strategi och mot den bästa digitala kundresan
 • Nära samarbete med kollegor i marknadsteamet och tillsammans säkerställa kampanjer, content creation och konverteringsdrivande aktiviteter
 • Följa upp, optimera och utveckla SEM och SEO
 • Samarbeten med IT- och digitaliseringsavdelningen för att säkerställa att digitala projekt möter BOLIST´s kunders behov
Vi söker dig som
 • Har arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom e-handel med erfarenhet av SEM, SEO, Google Analytics och CMS-system
 • Har avslutad eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, digital kommunikation eller e-handel
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då båda språken används i ditt dagliga arbete
 • Erfarenhet inom detaljhandeln är meriterande
Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Om anställningen
Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt av kunden på ett vikariat.
 • Omfattning: Vikariat, 1 år
 • Start: 1/9
 • Placering: Solna Strand, möjlighet till att arbeta delvis remote finns då Mestergruppen arbetar flexibelt
 • Lön: Fast månadslön
Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren