Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Activation Manager till JTI Sweden

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker en Activation Manager åt JTI Sweden!

JTI Sweden är ledande inom innovation i tobaksindustrin och är dedikerade till att öka varumärkesmedvetenheten och stärka sin marknadsnärvaro i hela Skandinavien. Företaget är engagerat i att leverera högkvalitativa produkter och tjänster, vilket garanterar att deras kunder får den bästa upplevelsen. JTI Sweden erbjuder en dynamisk och samarbetsinriktad arbetsmiljö som främjar kreativitet och personlig utveckling, vilket gör det till en fantastisk plats att bygga sin karriär.

Rollbeskrivning: Activation Manager

Som Activation Manager hos JTI Sweden kommer du att spela en central roll i det skandinaviska teamet och rapportera direkt till Consumer and Trade Activation Manager Scandinavia. Du kommer att arbeta nära olika interna avdelningar såsom Brand Managers, Strategic Insights, Sales Planning och Sales, samt samarbeta med externa byråpartners för att öka varumärkets synlighet och driva försäljning över flera marknader.

Huvudsakliga Ansvarsområden:

 • Hantering av B2B-webbportalen: Utveckla, planera och koordinera JTIs B2B-webbportal i Sverige.
 • Utveckling av Försäljningsverktyg: Planera, producera och koordinera försäljningsverktyg för den danska marknaden.
 • Kundinsikter och Support: Analysera och förstå kundernas behov för att stödja försäljning och förbättra kundkommunikation.
 • Uppföljning och Rapportering: Mäta, följa upp och rapportera aktiviteter och verktyg, inklusive budgethantering och KPIer.
 • Delning av Bästa Praxis: Dela bästa praxis internt och med andra marknader för att främja gemensam framgång och utbyte av lokala erfarenheter och insikter.

Kvalifikationer:

 • En examen inom marknadsföring, ekonomi och/eller försäljning eller annan likvärdig kvalifikation som bedöms av JTI.
 • Stort intresse för och erfarenhet av digital marknadsföring.
 • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i Officepaketet, särskilt PowerPoint för att skapa professionella presentationer och Excel för tydliga och enkla uppföljningar.

Meriterande Erfarenheter:

 • Erfarenhet av att arbeta med B2B-webbportaler.
 • Erfarenhet av konsument- och butiksaktivering.

Varför Ska du Välja JTI?

Hos JTI Sweden får du möjligheten att arbeta i en livfull och utmanande miljö där dina färdigheter och din kreativitet värdesätts. Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner och en plattform för professionell tillväxt och utveckling. Om du har en passion för marknadsföring och är ivrig att göra skillnad, uppmuntrar vi dig att söka denna spännande möjlighet.

Ansök idag och bli en del av det innovativa teamet på JTI Sweden! För frågor kontakta Antonia Tiritidou via antonia.tiritidou@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!