Hoppa till innehåll
Festo AB logotyp

Försäljningsingenjör / Teknisk säljare

Sista ansökningsdag
06 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Försäljningsingenjör / Teknisk säljare till Festo

Nu har du chansen att arbeta i ett bolag som är ledande inom automationsteknik! Har du ett tekniskt intresse som du gärna kombinerar med kundkontakt? Då kan tjänsten som försäljningsingenjör / teknisk säljare vara rätt för dig.

Festo är en ledande internationell leverantör av industriell automation och teknisk utbildning. Vi hjälper industri- och skolkunder i 176 länder att automatisera sina produktionsprocesser och kompetensutveckla personal och studerande.

Festo med affärsområdet Didactic, är en global leverantör av teknisk kompetens för industrin, skolor och universitet. Genom kurser och kompetensutveckling samt ett komplett utbildningssystem med laborationsutrustning, läromedel och simuleringsprogram, erbjuder vi marknaden kompletta lösningar på alla nivåer inom ett brett område av el-, mekanik-, styr- och automationsteknik.

Festo hjälper fler och fler företag att automatisera sin produktion, utveckla anställdas kompetens och ge fler och fler skolor tillgång till ett modernt och pedagogiskt utbildningssystem, och vi behöver nu anställa ytterligare en medarbetare för den svenska marknaden.

Vad har Stefan Johansson, Head of Nordic and Baltic Cluster, Business unit Didactic, att säga om tjänsten och företaget?

"Du som är proaktiv, nyfiken och villig att kontinuerligt lära dig nya saker inom teknik och kompetensutveckling, i kombination med en passion för försäljning, kommer att trivas väldigt bra i denna roll. Du arbetar självständig samtidigt som du är en del av ett Nordiskt och Baltiskt säljteam, vilket träffas löpande på olika platser för att byta erfarenheter inom försäljning och projekt.

Med ett stort familjeägt företag i ryggen, som ständigt ligger i framkant inom utvecklingen, får du möjligheten att utvecklas personligen både inom försäljning och teknik."

Vi erbjuder
Vi erbjuder en omfattande produkt- och säljutbildning som börjar med en gedigen introduktionsplan, vilket säkerställer att du som försäljningsingenjör / teknisk säljare får en stark start hos oss. Du får även kontinuerligt stöd och uppföljning för att utveckla din individuella kompetens. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och en spännande position i ett solitt och globalt företag med en utmärkt arbetsmiljö. I rollen som försäljningsingenjör / teknisk säljare blir du en del av vårt nordiska team inom affärsområdet Didactic, där du har goda möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter och din egen utveckling.

Ansvarsområde / arbetsuppgifter

I rollen som försäljningsingenjör / teknisk säljare jobbar du med målgrupper som finns inom tekniska gymnasieskolor, yrkeshögskolor, universitet och svensk industri genom följande aktiviteter:

  • Försäljning av allt från enkla läromedel till komplexa utbildningsfabriker för el-, teknik- och automationsutbildning
  • Försäljning av kompetens i form av öppna- och företagsanpassade kurser samt kompletta utbildningslösningar inom automation
  • Hålla workshops för kunder med tekniska presentationer
  • Delta i mässor och evenemang såsom Yrkes-SM inom automation
  • I samråd med kunderna sälja kompletta utbildningslösningar
  • Marknadsföra och sälja vår Digitala lär plattform - Festo LX

Vad har Linda Gudbrand, Sales Specialist, att säga om tjänsten och företaget?

"Ingen dag är den andra lik, för mig är det både utmaningen och charmen. Man har väldigt stort utrymme att själv vara med och påverka sin tjänst i en organisation som är i ständig utveckling.

Vårt team är en härlig kompott av individer som trots sina olikheter och personligheter har ett gemensamt driv. Ett driv som gör att vi tillsammans jobbar mot samma mål. Det skapar en gemenskap som gör att vi trivs väldigt bra tillsammans på jobbet såväl som utanför."

Din profil
För rollen som försäljningsingenjör / teknisk säljare söker vi en initiativrik och ansvarsfull person som är både proaktiv och målinriktad. Du har förmågan att arbeta självständigt med olika projekt och trivs med att ta eget ansvar. Samtidigt är du en lagspelare med god samarbetsförmåga och en teamorienterad inställning. Din sociala och utåtriktade personlighet gör att du lätt skapar förtroende och bygger starka relationer.

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning
  • Erfarenhet av försäljning eller ny i rollen men med en vilja att göra affärer
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
  • B Körkort

Du arbetar från ett hemmakontor och tjänsten innebär ca 50-70 resdagar per år.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-71 26 88, och Tina Kervall 0720-762334 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Festo Corporation grundades 1925 och är den ledande leverantören av automationsteknik och prestationsledande inom industriell utbildning och utbildningsprogram. Festo har under många år drivit på fabriksautomation och erbjuder en bred produkt- och tjänsteportfölj - från enskilda komponenter till komplexa kundanpassade lösningar och system. Som ett familjeägt bolag agerar vi utifrån ett helhetsperspektiv. Vi tar ansvar för våra handlingar globalt och lokalt, vi vill bidra till livskvalitet och hållbarhet där vi verkar med modern teknologi, kunskap och utbildning. Företaget har ca 20 000 anställda i världen varav ca 80 anställa finns i Sverige. Festo har en omsättning på närmare 500 miljoner svenska kronor.  

Festo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup