Hoppa till innehåll
Karisma Rekrytering AB logotyp

Teknisk Säljare Automation

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu


Teddington har sedan starten 1966, försett den nordiska marknaden med tekniska industriprodukter. Kontoret ligger i Länna, cirka 2 mil söder om Stockholm, där vi även har lager och serviceverkstad.
Företaget värdesätter långsiktiga affärsrelationer med kunder och samarbetspartners, samt strävar efter att ständigt utvecklas och erbjuda produkter som ligger långt framme vad gäller teknik, kvalitet och miljötänkande.

Teddington representerar ledande europeiska tillverkare med kapacitet att tillgodose alla de krav och förväntningar våra kunder ställer på oss. Som en del i vårt servicetänk erbjuder vi alltid kvalificerad service/support på våra produkter. Läs mer om oss på: www.teddington.se

Företaget fortsätter att växa och vi söker nu en:


Teknisk Säljare Automation


Vi söker dig med allmän erfarenhet från branschen med teknisk kunnande specifikt kring mätinstrument och tryckgivare för industriautomation. Du bör ha förståelse för gällande regler och krav och gärna ha vana från arbete med ritningar och teknisk dokumentation.


Tjänsten:


Du utvecklar affärsområdet "industriautomation", i detta ingår kontakter och besök hos kunder och även hos leverantörer när det gäller utveckling av samarbetet och produktkunskap.

I rollen som Teknisk Säljare kommer du att arbeta självständigt mot kund, vilket innebär att du ansvarar för hela säljprocessen, från prospektering, införsäljning och offert till uppföljning.

Ditt säljdistrikt omfattar Sverige med störst fokus på Mälardalen, Gbg och Malmö-regionen. Inledningsvis blir det flera övernattningar tills du har byggt upp dina relationer och kundbas, men normalt ca 10-20 nätter per år. Med 1 eller max 2 övernattningar hinner du besöka de allra flesta av våra kunder.

Ett personligt kundbesök på plats kan senare kompletteras med uppföljningsmöten på nätet. Det finns möjlighet att jobba en dag i veckan hemifrån om du inte är på kundbesök.

Du har alltid ett starkt och erfaret team bakom dig, med mycket goda tekniska kunskaper till din hjälp, som kommer att säkerställa att både du själv och kunderna kommer att ha lyckade och framgångsrika samarbeten.


Erfarenhet och personliga egenskaper:


Du behöver besitta teknisk kompetens, antingen via utbildning eller mångårig branschspecifik erfarenhet (speciellt styr och regler).

Det behövs en vana eller intresse att tala inför små och stora grupper med olika tekniska bakgrunder.

Som person är du självgående, engagerad med bra struktur och planering.

Det är viktigt att du är tillräckligt rutinerad för att förstå att detta arbete innebär mycket egen informationsinhämtning. Man ska helt enkelt vara proaktiv, och genom aktivt försäljningsarbete skapa framgång.

Teddington erbjuder en spännande roll på ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds även fortbildning inom företaget som exempelvis kan innefatta: Produktkunskap, att hitta nya prospekts, boka besök, offerter eller uppföljning. Företaget finns i trevliga lokaler i Länna i södra Stockholm.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel. 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 15 september.
Karisma Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren