Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Platschef / Regionchef - VS Truck

Ansök nu
Om rollen

I denna tjänst blir du ytterst ansvarig för VS Trucks verksamhet i region Stockholm. Du ansvarar för att leda, organisera och utveckla en regional verksamhet bestående av Säljare, Fälttekniker och Verkstadstekniker. Huvuduppdraget är att leda och driva regionens verksamhet på ditt sätt utifrån VS Trucks strategier och tillväxtmål. Du kommer att omvandla verksamhetens budget till individuella KPI:er för tekniker och säljare som du kontinuerligt följer upp. Du kommer ha resultat- och personalansvar, i det ingår både att enhetens ekonomiska mål uppnås samt att organisera och säkerställa att resurser används på ett effektivt sätt. VS Truck befinner sig i starkt tillväxt och bryter ständigt ny mark. Därför är det viktigt att du som platschef har ett intresse att stötta sälj med marknadsinsikter och affärsmöjligheter. Även den tekniska utvecklingen inom branschen går snabbt varpå det i rollen också ingår att både kontinuerligt utveckla medarbetarna och ansvara för att nyrekryteringen följer krav och behov. Du kommer att rapportera till VS Trucks Eftermarknadschef och i vissa områden ledningsgruppen där du finner mycket god kompetens inom såväl ekonomisk styrning, försäljning som teknik.

Mer ingående innebär tjänsten:
 • Chefskap, Arbetsledning och support gentemot all personal i din region
 • Fullständigt budget- och personalansvar för den tekniska fältorganisationen, verkstad och säljpersonalen i regionen
 • Ansvar för regionala affärs- och marknadsstrategier samt delaktighet i nyckelkundsbearbetning
 • Framtagning och uppföljning av KPI:er för verksamheten
 • Driva strategiska frågor gentemot organisation, resursanskaffning, ekonomisk tillväxt och geografisk representation utifrån satta tillväxtmål och egna affärsstrategier
Du kommer att vara stationerad på företagets anläggning i Skogås (Länna industriområde) men ha personal i både södra och norra stockholmsregionen samt en säljresurs i Örnsköldsvik.

Om dig

VS Truck söker en chef som finns där för sina anställda med ett operativt ledarskap som hjälper dem att utföra sitt jobb på bästa möjliga sätt och har ett starkt affärssinne. För att lyckas i rollen som Regionchef behöver du vara lugn, organiserad och strukturerad även när din arbetsdag kastas om med kort varsel. I samarbetet med din personal förstår du vikten av att vara tålmodig samt att på lång sikt skapa goda relationer i organisationen samtidigt som du ställer krav på resultat. Genom att prioritera och ha bra koll på dina ansvarsområden ser du till att lösa dina arbetsuppgifter och bidra till en utvecklande arbetsmiljö.

Därutöver är det ett krav för tjänsten med:
 • Teknisk förståelse inom maskin och mekanik
 • Dokumenterad chefserfarenhet av en fältbaserad organisation
 • Erfarenhet av kundhantering och affärsstrategier
 • Erfarenhet av att driva ett vidareutvecklande arbete inom en teknisk organisation
 • Erfarenhet av att implementera process och struktur i en teknisk organisation
 • Goda datorkunskaper och kunskaper av arbete i ett CRM-system
 • Flytande i svenska och engelska
 • Körkort B
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Huddinge (Länna industriområde)

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Regionchef, Platschef, Servicechef, Eftermarknadschef, Teknisk Chef, Chef, truck, maskin, entreprenad, Stockholm, Huddinge, Södertälje, rekrytering
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid har fått det stora nöjet att bistå framgångsrika VS Truck i deras rekryteringsarbete! VS Truck är ett nationellt täckande företag som säljer, erbjuder service och finner lösningar inom logistik på truckar och entreprenadmaskiner. Genom agenturen för flera kända märken som Doosan, Crown, Bobcat och Pramac är dom en etablerad aktör på både stora och små företag. Deras tekniker- och försäljningskontor sträcker sig från Eslöv i söder till Stockholm i norr samt en webbshop som också inbringar mycket affärer. Idag omsätter företaget 120 miljoner och har drygt 50 anställda nationellt. De senaste åren har VS Truck dubblerat omsättningen och expanderat till nya regioner vilket gör att nu chefsorganisationen behöver expanderas.