Hoppa till innehåll
Eldorado logotyp

ELDORADO SÖKER SVENSK SÄLJKONSULENT FÖR RIDUTRUSTNING

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Brinnerduforattskapatillvaxtpaenkonkurrens- utsatt marknad? Brinner du for att skapa starka relationer med dina kunder och uppna gemensam tillvaxt? Far du energi av att vara pa sprang och umgas med manniskor? Da kanske du ar var nya saljare av ridutrustning i Sverige?

Vi soker en saljare som drivs av att skapa starka kund- relationer och kan bidra till teamets fortsatta tillvaxt och framgang.

Eldorado ar en av Nordens storsta service- och inkops- foretag inom ridutrustning samt djurartiklar. Eldorado designar och utvecklar vara egna varumarken Catago Equestrian, Horse Guard och Equipage for hast och ryttare samt Companion for husdjur. Dessutom har Eldorado den skandinaviska distributionen av manga olika varumarken for bade hast och ryttare samt husdjur.

Tjansten
Du kommer att ha ansvar for att behalla och utveckla din egen kundportfolj i Sverige, med hanvisning till den skandinaviska saljchefen. Ditt overgripande mal kommer att vara att uppratthalla och utveckla en stark befintlig kundbas bade genom traditionella forsaljningsbesok men ocksa genom evenemang och digitala forsaljningskanaler. Du kommer att ta med dig foljande varumarken; Catago, HorseGuard, Equipage, Bense&Eicke, Neue Schule, OneK, Leovet och Casco.

Uppgifter
  • Forsaljningsbesok hos befintliga och nya kunder
  • Hitta nya kunder och segment
  • Visning av kollektioner och orderlaggning
  • Kundevenemang med fokus pa forsaljning
  • Direktsand shopping och digitala produktpresentationer
  • Driva forsaljningsinitiativ och kampanjer i samarbete med marknadsforing
  • Driva digital forsaljning pa webben hos dina kunder
  • Deltagande i massor och andra evenemang
Din profil
Du har en hog aktivitetsniva, ar extrovert och tar garna dig an nya utmaningar. Det ar avgorande att du ar en stark saljare som kan skapa langvariga och starka relationer. Du trivs med aktiv forsaljning och affarsutveckling, och du tycker om att vara pa sprang. Du ar bra pa att tanka utan- for boxen och bidra med kreativa ideer till evenemang och digitala forsaljningsmetoder.
Som person ar du initiativrik, engagerad och brinner for forsaljning och relationer. Du drivs av att uppna resultat och tillvaxt - bade individuellt och som en del av teamet. Dina kommunikationsformagor ar starka och du har en engagerad attityd. Det ar viktigt att du har en god forstaelse for hastar och ridsporten.

Ovrigt

Tilltrade: sa snart som mojligt
Lon: Forhandlas individuellt och baserat pa kvalifikationer
Arbetsplats: Du arbetar hemifran och ar huvudsakligen pa farten (en del hotellnatter kan forvantas)
Arbetsdagar pa huvudkontoret i Danmark kan forvantas med jamna mellanrum i samband med moten, evenemang och liknande.
Eftersom du kommer att tacka hela Sverige ar det ideal- iskt att du bor i mellersta Sverige, men detta ar inget krav.

Intresserad?
Vi haller lopande intervjuer, sa skicka din ansokan med CV till Skandinavisk Saljchef Anne Viborg avi@eldorado.dk sa snart som mojligt. Ansokningsfrist ar tisdag den 14.05.2024
Eldorado logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 maj 2024 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren