Hoppa till innehåll
Dina Försäkring AB logotyp

Taktisk Inköpare inom IT till Dina Försäkring AB

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du kunnig inom IT-avtal och IT-tjänster? Ansök till rollen som Taktisk Inköpare inom IT på Dina Försäkring AB i Stockholm!

I rollen som taktisk inköpare får du möjlighet att använda din breda, affärsmässiga och regulatoriska erfarenhet inom IT för att hantera de tekniska och regulatoriska krav som finns i samband med inköp av resurskonsulter och IT-tjänster. En annan viktig del är så klart också att bygga starka relationer med både leverantörer och interna intressenter. Du kommer ges stort ansvar och möjlighet till professionell utveckling i en dynamisk arbetsmiljö. Låter det intressant?

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag och häng med på Dina Försäkringars förändringsresa!

Ditt anställningserbjudande

Dina Försäkringar är inne i en stark tillväxtfas med många spännande satsningar på gång. Du spelar en central roll i att hjälpa företaget att uppnå sina mål, nå nya framgångar och öka Dina Försäkringars tydlighet och närvaro på marknaden.

Du kommer till en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att både påverka och växa i din yrkesroll!

Hos Dina Försäkring kommer du:
  • Att vara en del av en stark och tydlig vision - Driv framtidens IT- och applikationsdrift inom försäkringsbranschen.
  • Att ha en värderingsstyrd arbetsgivare - Vi värnar om våra värderingar, och skapar en inkluderande och trivsam arbetsmiljö.
Dina arbetsuppgifter

Som IT-inköpare sitter du som spindeln i nätet mellan tekniken och juridiken och kommer ha möjlighet att arbeta med många spännande teknikprojekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Ansvara för inköp av IT-tjänster, konsultavtal och sourcing, i enlighet med våra interna rutiner och krav på regelefterlevnad.
  • Arbeta nära chefer och förvaltningsteam för att förstå deras behov och krav.
  • Förhandla avtal med leverantörer och säkerställa bästa möjliga villkor.
  • Utveckla och underhålla starka relationer med befintliga och potentiella leverantörer.
  • Stötta i uppföljningen av leveranser gentemot avtal och säkerställa att de uppfyller våra krav tillsammans med förvaltnings- och avtalsansvariga.
  • Upprätthålla avtalsregister.
  • Hantera livscykelhantering och återrapportering.
Värt att veta

Du kommer att vara placerad i Stockholm och arbeta i ett litet, dynamiskt team på Skeppsbron 2. Teamet består av en informationssäkerhetsspecialist, en risk manager, och en IT-jurist. Du rapporterar till chefen för Enhetsstöd.

Våra förväntningar

Du har minst 3 års erfarenhet av inköp eller försäljning av IT-tjänster. Du har en god förståelse för hur ett IT-avtal är uppbyggt och hur IT-tjänster paketeras och levereras. Du är självgående, analytisk och har en stark kommunikationsförmåga. Du är flexibel som person och gillar att testa nya metoder och strategier. Har du erfarenhet av att arbeta med både tekniska och regulatoriska krav är det meriterande.

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Dina Försäkring AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juli 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech