Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Inköpare till Coherent

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du eftergymnasial utbildning inom inköp och är i början av din karriär? Vill du utvecklas inom inköp och trivs i en självgående roll där du får användning av din flexibla förmåga? Hos Coherent erbjuds du en varierad och operativ roll som inköpare i en högteknologisk miljö.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coherent.

Om företaget

Coherent är en del av den globala teknologiledaren Coherent Corp., och står i spetsen för innovation inom området optoelektronik. Som en del av ett globalt nätverk med närvaro på 73 platser i 18 länder är Coherent välkänt för sitt åtagande att främja banbrytande teknologier. Hos Coherent i Järfälla specialiserar vi oss på utveckling av banbrytande och högkvalitativa optoelektroniska produkter, vilket bidrar betydligt till tekniska framsteg från material till system för att möta den ökande efterfrågan på våra världsledande komponenter. Som en ekonomiskt stabil och snabbväxande organisation är vi stolta över att leverera till några av världens mest välkända teknikföretag. Vår mångkulturella arbetsmiljö på anläggningen i Järfälla har cirka 280 medarbetare, inklusive operatörer, tekniker samt process-, utvecklings- och mjukvaruingenjörer. Vi är stolta över våra kärnvärden som är en stor del av vårt dagliga arbete, I CARE: Integritet, Samarbete, Ansvar, Respekt och Entusiasm.

Arbetsuppgifter

Hos Coherent blir du en del av ett mindre team där din närmsta kollega och chef blir den Seniora Inköparen. Ni är en del av den globala inköpsorganisationen där det operativa inköpet genomförs från Malaysia. Ditt huvudsakliga fokus i rollen kommer vara att vara behjälplig organisationen kring inköpsförfrågningar där du utgör ett stöd kring inköpssystemet samt i frågor och förhandling av avtal, villkor och pris. Inköpen gäller såväl tekniska delar som komponenter samt tjänster till kontoren. Som en naturlig del i arbetet driver du förbättringsprojekt kopplat till inköpsprocessen och dess tillhörande rutiner.

Konkreta arbetsuppgifter
* Granskning av inköpsförfrågningar för att säkerställa att dessa är korrekta och följer aktuell inköpspolicy
* Supportera organisationen kring inköpsförfrågningar i Oracle
* Daglig dialog med inköpsteamet i Malaysia för frågor kring inköpsförfrågningar för att följa orderstatus och lösa eventuellt uppstådda problem
* Daglig dialog med logistikteamet kring aktuella frågor
* Deltagande i förhandling av offerter
* Identifiera och driva förbättringsmöjligheter kring inköpsprocessen

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad eftergymnasial utbildning, antingen akademisk utbildning inom logistik, inköp eller ekonomi alternativt yrkeshögskoleutbildning inom inköp
* Arbetslivserfarenhet som inköpare eller inköpsassistent, gärna från en tillverkande industri
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
* Starkt meriterande med kunskaper i Oracle och/eller SAP

Som person trivs du i en roll med många kontaktytor då du har kontakt med såväl intressenter inom organisationen liksom externt. Du är relationsskapande och professionell då du vet hur du etablerar och utvecklar goda relationer. Du har en förmåga att strukturera ditt arbete och är noggrann i ditt genomförande. Rollen kräver diskussion och förhandling varför det är viktigt att du är trygg i din kommunikation och retorik. Slutligen ser vi att du trivs i en varierad roll då du är prestigelös i ditt arbetssätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Järfälla, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.