Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Trafikledare (Operations Specialist) till DANX

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Motiveras du av att verka i en snabbföränderlig arbetsmiljö där allt är möjligt? Är du som oss och ser lösningar snarare än problem och gillar att vara "hands on"? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Vi söker efter dig som kan arbeta självständigt och strukturerat, ser behov och initierar utveckling samt tar stort eget ansvar. Du har lätt för att samarbeta samt att skapa förtroendefulla relationer. För att trivas i rollen krävs det att du har en bra förmåga att arbeta proaktivt, är en person som trivs i en flexibel miljö och har lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt. Vidare har du mycket god kommunikativ förmåga och känner dig trygg i det svenska och engelska språket, i såväl tal som skrift. Du som söker måste tilltalas av en härlig, positiv och fartfylld arbetsmiljö med många glada kollegor för att trivas på DANX.

Som Operations Specialist är du delaktig i hela distrubutionsprocessen - från det att vi hämtar upp kollit tills att vi levererat det hos kund. Din vardag kommer att bestå av att kontrollera att den dagliga driften går som planerat genom att underlätta, effektivisera och säkra vår kvalité. Detta sker genom uppföljning av distributionen samt tät och kontinuerlig uppföljning både internt och externt med våra terminaler, chaufförer, åkerier och kunder. Livet som Operation specialist är intensivt men även fantastiskt roligt där ingen dag är den andra lik!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Övervaka DANX transporter och arbeta proaktivt och lösningsorienterat för att förutse och hantera förseningar och andra störningar i trafiken.
 • OKA (operational key account) för lokala kunder, åkerier och mottagare.
 • Planering av transporter.
 • Delta i trafikomläggningar och implementering av nya kunder.
 • Administrativa uppgifter i både interna och externa transportsystem.
 • Löpande uppföljning och förbättring av distributionssystemet gentemot våra åkerier.
 • Arbeta med kostnadskontroll och KPI:er.
 • Driva uppföljning av scanningskvalité.
 • Stödja arbetet med skadereklamationer samt skadeförebyggande.
 • Jobba med förbättringar och proaktivitet i allt som rör vår produktion.
Kvalifikationer och egenskaper:
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
 • God datorvana med kunskap inom Office 365 paketet.
 • Trivs med att träffa människor och driva förbättring i olika processer.
 • B körkort.
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av transportbranschen.
 • Har arbetat i en liknande roll tidigare.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi på DANX ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetena. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!

Om tjänsten:
Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är måndag-fredag, mellan 08:00-17:00.

Tillträde: Omgående.
Lokation: Strömsätravägen 16, 127 35 Skärholmen.

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till rekryterande chef John Tallström, john.tallstrom@danx.se. Frågor kring processen eller DANX som företag kan skickas till HR via HR@danx.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail och urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Danx AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.