Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Hej yrkeslärare! Vill du ha en ny utmaning?

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Clockwork Skolbemanning och Rekrytering har ett nära samarbete med flertalet skolor över hela landet som bedriver yrkesprogram, såsom bygg- och anläggningsprogrammet, el- och energiprogrammet, fordons- och transportprogrammet samt försäljning- och serviceprogrammet, på gymnasiet och vuxenutbildning. På samtliga orter finns det ett nära samarbete med branschen.

Dina arbetsuppgifter
Karaktären på våra tillsättningar skiljer sig åt, ibland behöver skolorna bemanna in konsulter under en bestämd tidsperiod men det är även möjligt att bli anställd direkt hos skolan om det behovet finns. Våra samarbetsskolor har flaggat för ett ökat behov av att anställa personal och bemanna in konsulter.

Vi fyller därför på vår kandidatbank med kandidater. Arbetsuppgifterna skiljer sig per uppdrag, men i huvudsak kommer du att planera och genomföra undervisning samt bedöma och följa upp elevernas resultat.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare, snart kommer att bli legitimerad eller har tidigare erfarenhet av att arbeta som just, yrkeslärare. För att lyckas tror vi att du är strukturerad som person och har enkelt för att möta människor oavsett vilka förutsättningar och bakgrunder dom kommer med. Vidare ska du ha gedigen kunskap i dina ämnen och enkelt för att applicera det i din undervisning.

Som lärare har du elevernas lärande i fokus och arbetar för att dom ska kunna uppnå sina mål. Du är trygg i din roll som ledare och pedagog samt trivs i skolans ombytliga miljöer.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Skolan samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rasmus Larsson på 073-351 27 61 eller rasmus.larsson@clwork.se

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet! För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade. Vill du bli en av oss? Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering