Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Development Manager till itm8 Stockholm

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att ta din karriär till nästa nivå? itm8 söker en engagerad och driven Sales Development Manager som blir den första personen i deras nya SDR-team. Detta är en unik möjlighet att både arbeta hands-on och leda ett team i ett globalt IT-företag som är i framkant inom moln- och IT-lösningar.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos itm8.

Om företaget

itm8 är en ledande global IT-leverantör med verksamhet i Sverige, Danmark, Tyskland, Tjeckien och Filippinerna. De erbjuder ett brett utbud av tjänster inom IT-drift och molntjänster, Digital Transformation, Applikation Tjänster och Cyber Security. itm8 har en stark vision om att skapa värde genom sina tjänsteerbjudanden inom IT och digital transformation och siktar på att bli sina kunders bästa affärspartner och öka deras konkurrenskraft.

De söker nu deras första person in i SDR-teamet som kommer få möjlighet att bygga upp och sätta strukturer för teamet. Tillsammans med övriga säljavdelningen sitter du i fräscha och öppna miljöer på kontoret i Alvik strand i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som Sales Development Manager hos itm8 kommer du att spela en nyckelroll i att hantera och kvalificera leads från olika marknadsaktiviteter. Huvuduppgiften är att kontakta leads och boka möten till säljteamet. Då du blir den första personen i rollen som SDR kommer du att rekrytera, bygga upp och leda SDR- teamet framåt. Detta innebär att du även har ansvar för att skapa samt implementera processer, system och rutiner för effektiv leadshantering. Som ansvarig för att generera och följa upp leads, samt boka in möten har du nära samarbete med såväl säljteamet som marknadsteamet för att optimera arbetsflödet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
* Bearbeta och ringa leads från webbinarier, seminarier och andra marknadsaktiviteter
* Samverka med marknads- och säljteamet för att säkerställa högkvalitativ leadshantering
* Rekrytera nya förmågor inom SDR-området
* Leda & Coacha SDR-teammedlemmar
* Utveckla processer & systemstöd för att stötta och utveckla förmågan att generera, underhålla och driva SDR funktionen framåt mot en högeffektiv leads genererade verksamhet som stöttar den övriga säljorganisationen

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst två års arbetserfarenhet som SDR eller säljare. Meriterande med erfarenhet av en ledarroll
* Intresse för IT- och Tech branschen
* Mycket god dator- och systemvana, meriterande att ha arbetat i något CRM-system
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att lyckas i rollen ser vi att du är en social och relationsskapande person som trivs med att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer. Du har ett starkt driv med intresse för försäljning och vill utvecklas inom ditt yrkeskunnande. Vidare ser vi att du är en lagspelare som trivs med att såväl hjälpa som att samarbeta med andra kollegor. Denna position erbjuder stora möjligheter inom bolaget för dig att utvecklas som säljare.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alvik Strand, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.