Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Business Developer / Sales Manager

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en stark drivkraft för försäljning och en skarp strategisk förmåga? Söker du en roll där du kan påverka och forma framtiden för energibesparande teknologier? Vår kund söker nu en erfaren Business Developer med ett öga för affärsutveckling och en passion för grön teknologi.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget är en ledande aktör i Norden när det gäller att leverera smarta och högkvalitativa lösningar för mätare och insamlingssystem inom vatten, värme, kyla och el. Deras produkter riktar sig främst till fastighetssektorn, inklusive fastighetsförvaltare, fjärrvärmebolag och fastighetsägare som strävar efter att kontrollera och effektivisera sin vatten- och energiförbrukning. Genom att använda deras mätare får kunderna en enkel och lättläslig statistik som hjälper dem att hållbart effektivisera sin energiförbrukning.

Hos företaget välkomnas du av ett litet och familjärt team med högt i tak och en positiv arbetsmiljö. Deras huvudkontor och moderbolag ligger i Helsingfors, med en lång historia av att leverera VVS-produkter sedan 1968. Du kommer att utgå från kontoret i Årsta, Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Developer leder du ett litet team bestående av två säljare. Du fokuserar på försäljning och utveckling av strategiska riktningar framåt. Du identifierar och hittar nya kunder, samt utvecklar långsiktiga relationer med befintliga kunder. I rollen har du ett tätt samarbete med teamet i Finland, samt leverantörer och kunder i Sverige för att säkerställa en smidig verksamhet. Du introduceras till deras team och verksamhet, med stöd från kontor i Stockholm och Helsingfors. Fokus de första månaderna blir att få en helhetsbild och sätta i gång de nödvändiga processerna för att driva verksamheten framåt.

* Leda och coacha ett litet team
* Utveckla strategiska riktningar och förstå kunders behov och krav
* Identifiera och hitta nya kunder, samt utveckla långsiktiga relationer med befintliga och potentiella kunder
* Samarbeta tätt med kollegor, leverantörer och kunder för att säkerställa en smidig verksamhet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetserfarenhet inom energi-/vattenindustrin eller närliggande bransch. Meriterade med fokus på grön energibesparing och IMD-lösningar
* Arbetserfarenhet av B2B-försäljning och förmåga att utveckla marknadsstrategier
* Meriterande med ingenjörsutbildning eller erfarenhet inom projektledning
* Start-up erfarenhet är meriterande
* B-körkort
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i finska är meriterande

För att lyckas i rollen som Business Developer är du en driven och erfaren person med ett starkt strategiskt tänkande och förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter. Du är strukturerad och självgående, och trivs i en ledande roll där samarbete kommer naturligt för dig. Du är skicklig på att skapa och vårda relationer, och du ser alltid till gruppens bästa. Ditt arbete präglas av ett tydligt affärsfokus och du har alltid verksamhetens bästa i åtanke.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Årsta, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.