Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Director Business Developer EOR till Cool Company

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av försäljning och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Är du drivande i att skapa affärer och framgångsrika kundsamarbeten och dessutom vill vara en del av ett entreprenörsdrivet företag med stark tillväxt? Cool Company söker dig som vill axla en nyckelroll och bidra till företagets fortsatta tillväxtresa.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cool Company.

Om företaget

Cool Company grundades 2009 och är ett nischat entreprenörsdrivet företag med stark tillväxt, som idag är etablerade i Sverige, Norge och England. Cool Companys affärsidé går ut på att erbjuda egenanställning som gör det möjligt för privatpersoner att ta uppdrag och fakturera utan att ha ett eget företag. Företagskunder kan få uppdrag utförda mot faktura genom att anlita handplockade specialister utan att själva behöva anställa och Cool Company har arbetsgivaransvaret.

Cool Company växer just nu inom affärsområdet där de hjälper internationella bolag med att vara anställande part (Employer of Record) för konsulter placerade på uppdrag i Sverige och Norge. Cool Company söker dig som vill vara med på en spännande tillväxtresa där du får en nyckelroll i dess fortsatta utveckling. Företagskulturen präglas av en varm atmosfär med högt i tak och tjänsten är placerad på företagets kontor i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som Director Business Developer - EOR är ditt huvudsakliga fokus att skapa och utveckla relationer med både nya och befintliga kunder. Du arbetar proaktivt för att etablera och fördjupa dessa kundsamarbeten, vilket leder till nya affärsmöjligheter med syftet att utveckla och driva affären framåt. Du driver självständigt, och tillsammans med EOR-teamet, försäljningsprocessen från prospektering av potentiella kunder till förhandling och kontraktshantering. När en affär är godkänd med kund hanterar du all administration kring avtalet med konsulten och samarbetspartnern. Under konsultens anställning hos Cool Company hanterar du även administrativa frågor kring uppdraget likt tidsrapportering.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
* Skapa och utveckla relationer med både nya och befintliga kunder
* Identifiera och driva nya affärsmöjligheter och tillväxtdrivande aktiviteter
* Administration gällande konsulter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst fem års erfarenhet av en liknande roll inom försäljning eller affärsutveckling
* Erfarenhet från rekryterings- eller konsultbranschen
* Van att arbeta inom internationell kontext
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* Eftergymnasial utbildning är meriterande
* Goda kunskaper i tyska är meriterande

Till den här rollen söker vi dig som lockas av att arbeta i en entreprenörsinriktad miljö med starkt affärsfokus. För att vara framgångsrik i rollen är du självgående och har en stark drivkraft och intresse att utforska och skapa framgångsrika affärsmöjligheter. I rollen samarbetar du med olika funktioner, roller och intressenter internt och externt. Vi söker därför dig som är samarbetsinriktad och har en förmåga och erfarenhet att skapa goda och långsiktiga relationer. Du trivs med att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. I rollen uppmanas du att komma med idéer och du trivs med att arbeta i en innovativ miljö där du får möjlighet att utmana och förändra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm - Möjlighet till hybridarbete finns efter genomförd introduktion
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.