Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektkoordinator till Sveriges läkarförbund

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Trivs du i en varierad roll med många kontaktytor? Är du dessutom duktig på att skapa goda relationer och har en hög känsla för service? Hos Sveriges läkarförbund erbjuds du en nyckelroll och bidrar till att göra skillnad för medlemmarna! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är ett vikariat på 12 månader. Du anställs direkt hos Sveriges läkarförbund och rekryteringsprocessen sker genom Bravura.

Om företaget

Sveriges läkarförbund är läkarnas professions- och fackförbund med ungefär 58 000 medlemmar. Läkarförbundet har till uppgift att tillvarata medlemmarnas yrkesmässiga, sociala och ekonomiska intressen och verka för en god och värdig anda inom läkarkåren. Förbundets uppgift är också att främja medlemmarnas utbildningsmässiga och vetenskapliga intressen samt arbeta för en ändamålsenlig utveckling av hälso- och sjukvården.

Hos Sveriges läkarförbund blir du en del av ett team som präglas av hög professionalism och service där samarbete gör att vi lyckas. Sveriges läkarförbund erbjuder alla medarbetare friskvårsbidrag samt tillämpar flextid och premiebestämd tjänstepension. På arbetsplatsen finns även en personalmatsal där lunch erbjuds till ett förmånligt pris. Sveriges läkarförbund sitter i nyrenoverade lokaler på Villagatan på Östermalm.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator hos Sveriges läkarförbundet har du en central administrativ roll i en mångsidig projektorganisation. Ditt ansvar ligger inom flertalet områden där du agerar som koordinator med uppgifter av olika komplexitet och omfattning. En del av din roll innefattar att fungera som kanslist för delföreningar där du ansvarar över administrationen kring verksamheten vilket innefattar bland annat utskick, bokningar, närvarohantering på styrelsemöten, protokollföring och fakturahantering. Därtill koordinerar du konferenser och hanterar utskick samt innehållet. Du ansvarar också över att koordinera föreningarnas medlemsträffar där du administrerar bland annat logistik, anmälningar, webbsidor, bokningar av hotell och resor i samarbete med projektgruppen. Du hanterar även administrationen av fonder samt ansökningar om stipendier och ser till att administrativa processer följs.

Du tillhör avdelningen för verksamhetsstöd och har ett nära samarbete med ditt team samt andra avdelningar. Du får i tjänsten möjlighet att bidra och påverka utvecklingen av avdelningens administrativa arbete och processer samt även din egen utveckling.

* Koordinering och projektledning av olika komplexitet
* Administration av delföreningar
* Event- och möteskoordinering
* Webbsideadministration och fakturahantering

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Krav:
* Avslutad gymnasial utbildning, med fördel även en akademisk utbildning
* Minst två års erfarenhet av arbete i liknande roll inom administration/kundservice/projektarbete
* Goda kunskaper i Officepaketet
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
* Kunskap i Wordpress samt CRM-system
* Erfarenhet av fakturahantering
* Erfarenhet av att driva projektarbete, med fördel inom eventplanering

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du är den som alltid ställer upp och stöttar andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Vidare trivs i en stöttande roll där du får ge service och motiveras av att lösa problem. För att lyckas i rollen är du som person nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du har god planeringsförmåga och kan prioritera bland arbetsuppgifter samt har förmågan att arbeta självständigt och kunna hantera plötsligt uppkomna arbetsuppgifter.

Övrig information

Start: Augusti/September
Plats: Stockholm, Östermalm
Lön: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum 5 augusti

Facklig representant (Akademikerföreningen) är Pelle Avelin 08-790 33 54 samt Kristina Larsson 079-347 43 07

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.