Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Administratör / Handläggare med systemansvar till Upphovsrätt Scen & Film

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven och självgående person med erfarenhet inom systemadministration och datahantering? Vill du arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där du kan göra skillnad? Upphovsrätt Scen & Film, en del av Fackförbundet Scen & Film, söker nu en systemadministratör / handläggare till sin organisation som stärker upphovspersoners och utövande konstnärers ställning i arbetslivet. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Upphovsrätt Scen & Film.

Om företaget

Upphovsrätt Scen & Film AB, som är ett bolag inom Fackförbundet Scen & Film, bildades 1995 för att ge en samlad service med inkassering och utbetalning av upphovsrättsliga ersättningar för upphovspersoner och utövande konstnärer inom Fackförbundet Scen & Film. Syftet med organisationen är att tillsammans med Scen & Film utveckla den upphovsrättsliga lagstiftningen och stärka upphovspersonernas och utövarnas ställning gentemot nyttjarna av deras verk och prestationer.

Som en del av Upphovsrätt Scen & Film sitter du tillsammans med de 25 kollegorna på Fackförbundet på det centrala kontoret på Kungsholmen. Organisationen strävar efter att spegla samhällets mångfald och att vara en inkluderande arbetsmiljö med frihet under ansvar. Fackförbundet Scen och Film är det ledande fackförbundet för yrkesverksamma inom scen-, film - och tv-området. Med över 9 000 medlemmar organiserar Fackförbundet Scen & Film konstnärlig, teknisk och administrativ personal. Läs mer på www.scenochfilm.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör/handläggare med systemansvar har du, tillsammans med din kollega inom administrationsteamet, ansvar för handlingsprocesser som har både administrativa, ekonomiska och juridiska inslag. Ni ansvarar gemensamt för inkasseringen, fördelningen och utbetalningen av upphovsrättsersättningar. Du är produktägare för Upphovsrätt Scen och Films specialbyggda IT-system där inkomna redovisningar fördelas och utbetalas. I denna roll leder du arbetet med att ställa krav på systemutvecklingen och driva den fortsatta digitaliseringen av avdelningens verksamhet. Detta inkluderar att undersöka hur nya teknologier, såsom AI, kan användas inom organisationen samt att utveckla och förbättra arbetsprocesser.

Du och din kollega inom administrationsteamet har daglig kontakt med produktionsbolag och upphovsrättspersoner via telefon och mejl, särskilt under rapporteringsperioder som är mer intensiva. Ni har även ett nära samarbete med Scen & Films upphovsrättsjurister.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare arbetserfarenhet inom systemadministration, hantering av data- eller IT-system
* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/systemvetenskap alternativt likvärdig arbetserfarenhet
* Mycket goda kunskaper i Excel
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
* God förmåga att läsa och första avtal

För att passa i rollen ser vi att du är en självgående person som har förmåga att driva dina arbetsuppgifter framåt och som trivs i en roll där du själv tar ansvar för att utveckla och förbättra arbetsprocesser. Då du hanterar en stor mängd information och ärenden, som ekonomiska och juridiska dokument, är du noggrann såväl som kvalitetsmedveten. Du trivs med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du har förmåga att skapa och upprätthålla struktur i ditt arbete. Då rollen innebär både kontaktytor internt som externt ser vi att du är en kommunikativ och pedagogisk person som har förmåga att kommunicera och som trivs i samarbete med andra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Process: Vi påbörjar urvalsprocessen från och med den 29/7. Välkommen med din ansökan.
Övrigt: Vid frågor om rollen och rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Fackliga företrädare för Unionen-klubben är Eleonor Fahlén och för Akademikerklubben Åse Axberg. Du når dem på telefon 08-441 13 00.


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.