Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Entreprenadingenjör till Algeco

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en strukturerad och lösningsorienterad person med passion för byggprojekt? Har du dessutom en mycket god administrativ ådra? Algeco erbjuder modullösningar och söker nu en entreprenadingenjör som vill vara med och driva utvecklingen framåt.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Algeco har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Algeco en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Algeco erbjuder effektiva och flexibla alternativ för tillfälliga, semi-permanenta och permanenta behov av utrymmen. De har ca 50 anställda i Sverige och 3 800 anställda globalt. Företaget levererar modulbyggnader, bodar, containrar samt kyl- och frysmoduler till både offentliga och privata sektorer. Deras kundbas omfattar allt från anläggningsföretag och restauranger till fordons- och försvarsindustrin, samt vård och omsorg och utbildningssektorn.

Nu söker Algeco en entreprenadingenjör som kommer att spela en central roll i att bygga upp rutiner och driva projekt framåt i nära samarbete med projektledarna. Rollen innebär att arbeta i ett familjärt team på kontoret i Bro, där du erbjuds frihet under ansvar och en stödjande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör med fokus på administrativt stöd kommer du att spela en central roll i Algecos projektgenomföranden. Du kommer att vara behjälplig med framtagning av nödvändig dokumentation, inklusive tekniska specifikationer, arbetsbeskrivningar, och rapporter. Ditt arbete kommer att underlätta projektledarnas arbete genom att säkerställa att all dokumentation är korrekt och tillgänglig i rätt tid. Dessutom kommer du att delta aktivt i upphandlingsprocessen för entreprenörer och leverantörer, där du kommer att stödja i utvärderingen av anbud och säkerställa att upphandlingsprocessen följer företagets riktlinjer och standarder.

I din roll får du möjlighet att påverka, bidra med nya idéer och stötta teamet, samtidigt som du säkerställer att all dokumentation färdigställs korrekt och i rätt tid. Med ökad erfarenhet kommer du också att få administrativ tillgång till samtliga projekt, vilket ger dig en unik överblick som gör dig till ett värdefullt bollplank för hela teamet. Denna roll erbjuder en chans att vara en nyckelspelare i projektets framgång, från planering till slutförande. Din noggrannhet och ditt strukturerade arbetssätt är avgörande för att säkerställa att projekten genomförs framgångsrikt och enligt plan.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Byggteknisk bakgrund och förståelse för bygglovsprocessen, från att söka bygglov till slutbesiktning
* Avslutad utbildning som byggnadsingenjör är meriterande
* God data- och systemvana
* Meriterande med erfarenhet av CAD
* Mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift

För att trivas och lyckas i rollen som entreprenadingenjör är det viktigt att du är en strukturerad person som kan planera och organisera din arbetsdag effektivt. Du har en förmåga att hitta nya lösningar och är drivande i att utforma och utveckla organisationen. Arbetet innebär variation, och du behöver därför vara flexibel och kunna anpassa dig efter både lugna och intensiva perioder. Ett intresse för administrativa uppgifter och ett öga för detaljer är också viktiga egenskaper som hjälper dig att navigera framgångsrikt i denna roll.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.