Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Technical Sales & Service Manager till QleanAir

Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Technical Sales & Service Manager till QleanAir

Om tjänsten

Vill du vara med och forma en nyckelroll hos QleanAir?

Som Technical Sales & Service Manager får du möjligheten att kombinera ditt tekniska intresse med en kundnära roll som stödjer säljteamet och utvecklar serviceprocesser. Du kommer att arbeta med att skapa struktur och effektivitet inom servicefunktionen samtidigt som du stöttar säljarna i deras dagliga arbete.

I din roll kommer du att ha ett delat ansvarsområde mellan Sales och Service, där du samarbetar tätt med båda funktionerna. Du kommer att stötta säljare i Norden genom att tillföra teknisk expertis och vid behov delta i kundmöten för att ge råd om de bästa lösningarna. På servicesidan kommer du att arbeta nära den europeiska servicechefen för att skapa och implementera rutiner och processer för service. Du kommer även att koordinera arbetet med externa servicepartners för att säkerställa att kundernas förväntningar uppfylls.

Tjänsten är placerad i Solna och innefattar resor inom Norden som en naturlig del av arbetet.

I din roll som Technical Sales & Service Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Stödja säljteamet genom att tillföra teknisk expertis i kundmöten och försäljningsprocessen
  • Delta i kundmöten tillsammans med säljare för att bidra med din expertis och främja försäljningen
  • Utveckla och säkerställa effektiva rutiner och processer inom servicefunktionen
  • Koordinera och administrera samarbetet med externa servicepartners i nära samarbete med Operations-teamet

Om dig

Vi söker dig som har en bakgrund inom sälj eller teknik, gärna inom luftbehandling. Du kanske har en bakgrund som produktchef, teknisk specialist, drift/servicetekniker alternativt någon säljande roll inom området. Du har även B-körkort och kan kommunicera obehindrat i både svenska och engelska. Vi förutsätter att du har god datorvana.

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper avgörande. Vi ser att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete, med en förmåga att skapa och upprätthålla långsiktiga rutiner och processer. Du trivs med att kommunicera och samarbeta med kunder, kollegor och externa partners. Dessutom har du ett starkt tekniskt intresse och en förmåga att ta egna initiativ för att driva arbetet framåt med nya idéer och lösningar. För att trivas i teamet så gillar du att arbeta i ett bolag som har en familjär känsla där man bryr sig om varandra.

Viktigt för tjänsten är:

  • Teknisk kompetens, gärna inom luft.
  • Tidigare erfarenhet av att utveckla säljarbete.
  • Förmåga att kommunicera och samarbeta effektivt med olika intressenter
  • Förmåga att utveckla och implementera strukturerade rutiner och processer inom servicefunktionen
  • Extra meriterande med språkkunskap i danska och/eller finska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

OBS - Bakgrundskontroll kommer att genomföras i denna rekryteringsprocess.

Om QleanAir

I över 30 år har QleanAir Scandinavia utvecklat innovativa luftreningslösningar som förbättrar människors hälsa genom att kontrollera luftkvaliteten. Att rena inomhusluften innebär även betydligt bättre förutsättningar att skydda ett företags personal, produkter och processer. QleanAir har en global närvaro och en bred produktportfölj som inkluderar nyckelfärdiga renrum, luftrenare och skydd mot passiv rökning. I Sverige har företaget cirka 35 anställda och totalt 100 medarbetare världen över.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via jesper.jenefjard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Technical Sales & Service Manager, Säljsupport, Luftbehandling, QleanAir, Stockholm, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!