Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Receptionist 75%

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Trivs du i en varierande roll? Har du en passion för service och vill vara med och skapa service i världsklass? Då har vi den perfekta möjligheten för dig -Vi söker just nu en receptionist som vill göra skillnad!

Vad erbjuder vi?
En spännande och varierande roll där du får arbeta med kompetenta kollegor som stöttar och utvecklar varandra. Du blir en del av ett engagerat team som värdesätter samarbete och gemensam framgång. Här har du möjlighet att växa både professionellt och personligt, samtidigt som du bidrar till att skapa en arbetsplats med positiv energi och stark laganda.

Vår kund arbetar inom service- och tjänstesektorn där medarbetarna och kunderna är i centrum. Du erbjuds en roll i en värderingstyrd verksamhet som kännetecknas av flexibilitet och ansvarstagande i en stor internationell koncern. Mer information ges vid personlig kontakt.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill ge bästa tänkbara service i både tal och skrift och som trivs att arbeta i en varierande roll. Vi ser även gärna att du:

* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom någon form av service
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Har en fullständig gymnasial utbildning
* Är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande



Vad innebär rollen?
I rollen som receptionist kommer du att ha ett varierande och spännande arbete. Du ansvarar för att ta emot och välkomna besökare samt hantera post och gods, inklusive in- och utgående paket. Dina administrativa uppgifter inkluderar felanmälningar och allmän kontorsadministration. Du kommer också att sköta bokningar av flygresor, hotell och taxi samt hantera och beställa passerkort. Du kommer att utföra en rad varierande arbetsuppgifter som bidrar till en smidig och effektiv arbetsdag.

Exempel på ytterligare arbetsuppgifter innefattar:

* Tillsyn av mötesrum, konferensutrustning och skrivare.
* Ta emot fakturor
* Utöver dina ansvarsområden förväntas vara behjälplig med andra områden


2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren