Hoppa till innehåll
BESAB AB logotyp

Svetsare/smed till BESAB Maskin AB

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vill du arbeta i ett familjärt företag med god laganda som också är framtidsinriktat och förankrat i forskning inom sitt område? BESAB Maskin AB kan erbjuda detta!

Hos BESAB Maskin AB har du stora möjligheter att utvecklas. Alla genomgår utbildningar med uppföljning för att ge ökat ansvar, personlig utveckling och arbetsglädje. Som medarbetare erbjuds du fortlöpande utbildning och vidareutveckling.

Arbetsuppgifter:

BESAB AB arbetar med grundläggning samt berg-och betongarbeten och även specialprojekt inom grundläggning/grundförstärkning.

BESAB Maskin AB tillhandahåller BESAB AB med material i form av spont, balk, rör samt maskiner.

I arbetsuppgifterna som svetsare/smed kommer du att vara behjälplig inom hanteringen av material och maskiner. I arbetsuppgifterna ingår även mottagning och leveranser av material, spont, rör och även tvättning av material och maskiner.

Maskinkörning av hjullastare och truck sker regelbundet.

Allt arbete sker utomhus på BESAB Maskin AB:s depå i Västerbytorp.

Kvalifikationer
  • Vi söker dig som har erfarenhet av kapning och svetsning. Gärna tidigare erfarenhet av stålkapning med gas.
  • Som person skall du vara du noggrann, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.
  • Vi ser även att du är självgående, ansvarstagande och inte rädd att hugga i där det behövs.
  • Du skall vara framåt, prestigelös, och en problemlösare som tar egna initiativ.
  • Kunskaper i svenska i både tal och skrift eller god engelska.
  • B-körkort ett krav.
  • Truckkort samt hjullastarkort är meriterande
Start: Oktober

Arbetstider: 7.00-16.00. 40 timmar per vecka. Övertidsarbete kan förekomma.

Anställningsform:Projektanställning med ev. möjlighet till provanställning.

Kontaktinformation: Jimmy Markusson 072-218 93 66

Ansökan: Ansökan skickas till Verksamhetschef Jimmy Markusson, jimmy.markusson@besab.se.

Välkommen med din ansökan redan idag!
BESAB AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om BESAB och BESAB Maskin

BESAB deltar aktivt i utvecklingen och uppförandet av specialmaskiner efter begärt ändamål. BESAB Maskin AB står för maskinutveckling, löpande projektanpassning, service och uthyrning från våra verkstäder i Göteborg och Stockholm och transporterar maskinerna till aktuell arbetsplats.

Maskinerna besiktigas regelbundet enligt lagstadgade förordningar. Exempel på maskiner som finns i vår maskinpark är injekteringsutrustningar, arbetsplattformar, sprutrobotar, borriggar och pålmaskiner.

BESAB AB är ett oberoende anläggningsföretag grundat 1956 av Bertil Sandell. Idag ägs företaget av den familjeägda företagsgruppen Hammarviken tillsammans med nyckelpersoner verksamma i bolaget. Det innebär bland annat att BESAB är fritt från långsiktigt bindande allianser med övriga branschföretag, vilket ger stor handlingsfrihet att samarbeta i projekt. Småföretagarandan finns kvar genom att ledningen arbetar nära produktionen. De anställda stannar ofta länge i företaget vilket resulterar i god kamratanda och en stor samlad erfarenhet. BESAB AB omsätter ca 500 miljoner och har för närvarande över 180 specialister anställda. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, och Ljusdal och ser de nordiska länderna som vår hemmamarknad.

BESAB AB utför entreprenadarbeten inom berg, betong och grund och har ett ISO-certifierat ledningssystem som omfattar kvalitet, miljö och arbetsmiljö. BESAB koncernen driver via dotterbolaget BESAB Maskin AB en maskinverksamhet med specialutvecklade maskiner samt BESAB Teknik AB som driver teknikrelaterade tjänster inom bygg- och anläggning.

Verksamheten har förändrats under åren men förstärkning och tätning i samband med byggande i berg har hela tiden varit en central del. Nu är också grundläggning/grundförstärkning med slagna och borrade stålpålar en stor del av verksamheten och en tredje växande gren är betongreparationer av samhällsviktiga anläggningar. En gemensam nämnare har alltid varit en hög grad av specialisering när det gäller arbetsmetoder, personal och maskinpark. Kunskap, pålitlighet, innovation och lönsamhet är ledord för BESAB. Läs mer: www.besab.se