Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Byggsamordnare till Hällgren Nord AB

Sista ansökningsdag
25 september 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en lösningsorienterad och strukturerad person med erfarenhet från byggbranschen? Har du förmågan att hålla många bollar i luften och trivs med att arbeta nära personalen? Då kan du vara den vi söker som byggsamordnare till vårt team!

Som byggsamordnare hos oss kommer du att vara en nyckelspelare i vår verksamhet, där du säkerställer att våra projekt flyter på smidigt och enligt tidsplan.

I rollen kommer du identifiera vad som händer i varje projekt och var det kan behövas extra stöttning. Genom uppföljningsmöten och regelbundna projektbesök ser du till att identifiera och åtgärda eventuella problem - stora som små.

Arbetsuppgifter:
* Följa upp och stötta våra projekt inom rivning, sanering, totalentreprenad och byggprojekt.
* Identifiera och lösa problem på plats.
* Säkerställa att alla har det material och de verktyg som behövs.
* Dokumentera besök och åtgärder.
* Tidrapportera och rapportera direkt till chefen.
* Hålla ordning och reda på projekten och ser till att tidsplaner följs.
* Beställa material och leverera till projekten vid akuta behov.
* Föreslå förbättringar och driva förändringar där det behövs.




Personprofil
Vi söker dig som är prestigelös, strukturerad och har en god prioriteringsförmåga. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete inom bygg och trivs med att arbeta nära personalen. Du har ett öga för detaljer och gillar att lösa problem snabbt och effektivt.
Vi erbjuder:
* En varierande roll med stor frihet under ansvar.
* Möjlighet att arbeta nära våra projekt och påverka resultat.
* Ett starkt sammansvetsat team med högt i tak.
* Utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök".


Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07-16 mån-fre
Plats: Sollentuna eller utgå hemifrån


Företagspresentation
Vi är ett mångsidigt företag som alltid har som främsta målsättning att leverera kvalitet och bra service till våra kunder. Vi tillhandahåller ett stort antal byggtjänster och kan bland annat bistå med rivning, sanering, renoveringsarbeten och totalentreprenad.
Tillsammans har vi hjälpt både företag och privatpersoner när de stått inför en renovering eller behövt få ett större projekt utfört. Vi besitter den rätta kunskapen för att slutföra varje uppdrag i tid samtidigt som vår erfarenhet och vårt kundfokus garanterar hög kvalitet på både arbetet och vår service. Vi värdesätter vår starka teamkänsla och ser till att samarbeta med skickliga arbetare som delar vår filosofi - att erbjuda den bästa möjliga servicen på marknaden.


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 september 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.