Hoppa till innehåll
Bake My Day logotyp

Löneansvarig, Stockholm

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en duktig lönespecialist som vill till ett expansivt och entreprenöriellt företag? Du känner dig redo att axla upp och ansvara för hela löneprocessen? Du trivs med flexibilitet och att ha frihet under eget ansvar? Då tycker jag att du ska läsa vidare!
Meritmind rekryterar en lönespecialist till företaget Bake My Day som kommer ansvara för hela löneprocessen med inslag av HR arbetsuppgifter. Den här tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av att arbeta inom lön och du kan hela löneprocessen. Kunden sitter idag i Huddinge fram tills oktober och sedan flyttar de till Arlandastad. Finns möjlighet att arbeta på distans. Start senast i höst.

Arbetsuppgifter:

 • Ansvara för hela löneprocessen
 • Löneberedning av ca 300 löner
 • Insamling av lönedata, bearbetning, överföring och utbetalning av lön
 • Driva och utveckla processen för lönehanteringen
 • Handläggning av rese- och utläggsräkningar samt friskvårdsbidrag
 • Rapportering och statistik till myndigheter
 • Internkontroll
 • Hantering av kollektivavtal, gärna erfarenhet inom IF Metall, Unionen och Handels
 • Lönerevisioner och avtalsändringar
 • Kontakt med myndigheter
 • Onboardning och offboarding

Kvalifikationer och erfarenhet:

Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande roller
Erfarenhet av lönesystemet Agda är ett krav
Förväntas behärska det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift
Meriterande om du har relevant utbildning inom området

Vem är du?

För att trivas i denna roll söker vi dig som trivs med att arbeta självständigt och gillar att kunna fatta egna beslut för att föra arbetet framåt. Du arbetat noggrant, strukturerat, serviceinriktat och håller alltid tidsplanen. Vidare tror vi att du känner dig trygg med förändringar och att ha många kontaktytor i ditt arbete.

Om Bake My Day

Ett av sveriges största leverans bagerier, som gör matbröd, kaffebröd, konditorivaror och kall skänka. Ett sortiment med över800 artiklar. Allt bakat med känsla och stolthet över vårt hantverk, sju dagar i veckan. Vi vill erbjuda fler människor hantverksmässiga, äkta och generösa konditori- och bageriupplevelser! Våra rykande färska bröd och bakverk är bakade från grunden för hand på utvalda råvaror.

Bake My Day är ett lokalt bageri och vi bakar våra produkter i Huddinge söder om Stockholm. Vi bakar för hand, utan onödiga tillsatser, på svenskt spannmål, svenskt smör och svensk grädde. Inte bara för att vi vill att våra bröd och bakverk ska smaka gudomligt, men också för att svenska, lokala råvaror är viktigt för oss.

Om Meritmind

Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Frida Dahlqvist, Frida.Dahlqvist@meritmind.se 072-8579611. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan, så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Bake My Day logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren